Bellpuig celebra la festa del barri de Les tres places amb un Holi Fest

Festa barri bellpuig 2

 

El dissabte 30 de juliol, el “barri de les Tres places de Bellpuig” va celebrar la seva festa amb un “Festival Holi” com a eix central.

La celebració que aglutina en la seva organització els veïns de les places Dr. Pont i Gol, la Sardana i dels Països Catalans, aquest any estava ambientada en els colors i va reunir unes 400 persones en un seguit d’actes que començaven a les 7 de la tarda amb la instal·lació d’un inflable per als nens i nenes.

A les 8 de la tarda es va dur a terme una sessió de ball modern a l’aire lliure amb èxit de participació.

A continuació a la plaça la Sardana va tenir lloc el primer “Festival Holi” de Bellpuig, on petits i grans van participar de la festa d’origen hindú, llençant-se els uns als altres la particular pols de colors que la caracteritza. Per acabar es va oferir una remullada a tots els assistents.

La festivitat va continuar a dos quarts de deu del vespre amb el tradicional sopar popular i tot seguit l’inici d’una sessió de ball a càrrec del Dj. del barri 6&Co que s’allargaria fins a la matinada.

Durant la nit també va haver-hi un sorteig de sis lots de productes alimentaris gentilesa dels veïns i comerços del barri i d’un sopar per a dos persones en un restaurant de la població.

Les Festes de barri de l’estiu a Bellpuig les organitzen els veïns del barri amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig. La “Festa del barri de les Tres places” comptava també amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Ramon Folch de Bellpuig.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.