Bellpuig planteja la creació d’una gran àrea esportiva municipal que aglutini i coordini tota l’activitat del municipi

bonjochL’Ajuntament de Bellpuig afrontarà el proper 2018 un ampli projecte esportiu que tindrà com a objectiu aglutinar i coordinar sota l’empara de la regidoria d’Esports, tota activitat i expressió esportiva que es desenvolupi al municipi.

Segons ha explicat l’alcalde de Bellpuig Salvador Bonjoch, la idea serà com la d’un gran Club Esportiu Municipal “on els diferents clubs del municipi tindran la llibertat de participar-hi, i que funcionaria com per exemple l’Escola de Música, on hi s’imparteixen diferents instruments i hi ha diferents professors especialitzats en cada disciplina, però dins l’àmbit esportiu”.

Un altre dels fets destacats del projecte és que es vol que tots els professors o responsables que hi treballin “tinguin assegurança i la idea és que formin part de la plantilla de l’Ajuntament, donant sortida laboral així, a joves que tenen estudis relacionats amb el món de l’esport”.

L’inici del projecte es preveu per principis de l’any vinent, amb l’habilitació d’una sala de màquines de gimnàs en un espai del poliesportiu municipal obert a tota la ciutadania, tot i que Bonjoch ha reconegut que” ja portem bastants anys de trobades i reunions entre les diferents associacions i clubs esportius per mirar de fer realitat aquesta acció coordinativa”.

Segons Bonjoch, sota l’aixopluc d’aquesta gran entitat esportiva municipal “es podran coordinar activitats tant variades com els campus de futbol i bàsquet, el billar, les bitlles, tenis-taula, les piscines, etc.”, ha dit.

L’alcalde de Bellpuig confia que una vegada iniciat el projecte al 2018, funcioni al 100% al 2019.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.