Bellpuig va acollir diumenge la 5a prova del Campionat de Catalunya de Motocròs

Cursa MX4 J  Garcia Vico

Diumenge 23 d’octubre es va celebrar a Bellpuig, al Circuit de Motocròs de Catalunya de Montperler, la cinquena prova del “Campionat de Catalunya de Motocròs”, de les categories MXElit, MX1, MX2, MX3, MX4 i MX5.

Els entrenaments previs a les curses, començaven a les 9 hores del matí.

A les 10.05 hores, començaven les mànegues de la primera cursa, i a les 11.45 hores les de la segona.

En acabar les curses va tenir lloc el lliurament de trofeus, que va comptar amb la presència del delegat de motocròs de la Federació Catalana de Motociclisme, Sr. Sergi Berdaguer, de l’alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch i de la regidora d’esports de l’ajuntament, Sra. Anna Quesada.

Durant el matí també es va comptar amb la presència a les instal·lacions del circuit, del president de la Federació Catalana de Motociclisme Sr. Josep Abad i del coordinador de la comissió de motocròs de la FCM, Sr. Joan Ciscar.

La competició va comptar amb la participació destacada en la cursa de MX4 del subcampió del món en la modalitat de (650cc), Javier García Vico. El pilot de Badalona, que acumula un magnífic palmarès, ha quedat primer de la categoria.

La cursa d’aquest diumenge, era la penúltima prova del campionat de Catalunya de Motocròs, estava organitzada pel Moto Club Segre i comptava amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.

Resultats de la 5a prova del “Campionat de Catalunya de Motocròs, celebrada a Bellpuig.