Bon hoquei patins el cap de setmana del 28 i 29 de novembre

P1100406Prebenjamí A Tàrrega HPC – Andorra A

Aquest dissabte ens ha visitat un dels dos equips que té l’Andorra en la categoria del Prebenjamí; un equip jove i assequible per un Tàrrega HPC que cada cop juga millor. El partit ha complert les espectatives i els de casa han guanyat amb claredat, permetent practicar jugades assajades i donant joc a tot l’equip. Ha estat partit còmode i ordenat, amb parada de penal inclosa per part del nostre porter Lluís Tomàs, que ha mantingut la porteria imbatuda.

Resultat: 4-0; 2-0; 4-0

Gols pel THPC: 4-0 [Eloi Cervera, Martin Plamenov, EudaldTosquella, Marc Torné]; 2-0 [ Jordi Folguera i Berta Tomás]; 4-0 [EudaldTosquella(2), Marc Torné(2)]

Benjamí Tàrrega HPC – Andorra A

Una altra bona jornada pel Benjami A del Tàrrega que després de l’últim partit en el què es va jugar bé però patint fins a l’últim minut, els nostres nois aquesta vegada es van enfrontar a un Andorra molt novell i amb molts poca experiència sobre el camp. L’entrenador del Tàrrega ,Carles Creus, va optar per donar minuts als petits tant es així que durant la segona meitat del primer temps i la primera meitat del segon , el Tàrrega va jugar amb tres jugadors de pista de la categoria inferior els quals tot i no poder marcar cap gol , ja van demostra molt bon joc i molta superioritat. Van ser als darrers 5 minuts quan el Tàrrega es va posar les piles i tot i anar guanyant 3-0 des de la primera part van sentenciar amb un contundent 8-0.

Amb aquest resultat el Tàrrega A es posa en tercer lloc de la classificació empatat a punts amb el segon i el quart . Jugadors i gols del Tàrrega: OTNIEL LLOSES; MARC FARRAS  (3);PAU FRANQUESA (2) ;PAU TOMÀS (2) ;NIL TOMÀS (1) ;MARTIN PLAMENOV ;ELOI CERVERA;LLUIS TOMÀS

Prebenjamí B Alcañiz B – Tàrrega HPC

El partit va estar molt igualat, els de Tàrrega van tenir ocasions de gol, malauradament els pals de la porteria van impedir endur-se la victòria. Com sempre la gran defensa i espectacular actuació del nostre porter Isaac van impedir la derrota acabant en un merescut empat per les dues bandes. Porter Isaac, Unai (1), Aleix, Arnau, Edgar. La baixa de’n Marçal es va notar al no tenir canvi a la banqueta.

Resultat: 0-0; 1-1;0-0

Aleví Mollerussa -Tàrrega HPC

Victòria molt treballada la que van aconseguir diumenge els Alevins del Tàrrega HPC al camp del CH Mollerussa. Els locals que a la primera part van estar més encertats, van obrir el marcador. El Tàrrega però amb un gran nivell de joc, al cap d’uns minuts va empatar el partit. Tot i la igualtat dels dos equips, el Mollerussa va acabar la primera part amb el marcador a favor seu 3-1. A la represa, els del Tàrrega van oferir la millor segona part del campionat, on tots els jugadors, sense excepció, ho donaren tot per capgirar el marcador.

Emoció fins als minuts finals quan el partit estava empatat, fins que el Tàrrega va desfer la igualtat aconseguint la victòria que els dos conjunts la disputaven amb molta esportivitat. Aquest era l’últim partit de la primera fase de la lliga que ha jugat el Tàrrega HPC i que ha aconseguit un meritori segon lloc, només superat pel Bell-lloc que ha quedat primer i per davant del Mollerussa, Alpicat, Lleida Llista i Alcañiz.

Enhorabona a tot l’equip.

Infantil Cambrils -Tàrrega HPC

En la última jornada de la primera fase de la lliga, els infantils del Tàrrega, s’han enfrontat al Cambrils. Un molt bon equip, que en el partit d’anada a Tàrrega van obtenir un resultat molt ampli amb una gran diferència de gols. Tot i això i també a la falta ,per indisposició , d’un dels jugadors de l’equip, ens va obligar a jugar sense canvis. Els jugadors del Tàrrega van desplegar un molt bon joc amb una forta defensa i un atac ben coordinat, tant es així que al final de la primera part els dos equips anaven empatats 1-1 amb un Tàrrega dominant el joc. Però a la segona part l’esgotament es va fer notar i en un parell d’ocasions tontes els del Cambrils van acabar guanyant per 4-1.

Tot i el resultat ens quedem amb les millores que ha fet aquest equip que poc a poc sembla que els seus jugadors van encaixant els uns amb els altres i al final la qualitat més que demostrada per part de tots es farà notar dia a dia al camp.

Informa: Tàrrega Hoquei Patins Club