Bon inici del Sènior masculí del CN Tàrrega que ja és líder de Primera Catalana al guanyar per 74 a 52 al Navàs

N.TÀRREGA 74 C.B. NAVÀS 52    CAMPIONAT SENIOR MASCULÍ

PRIMERA  CATALANA

Partit que va enfrontar al CN Tàrrega amb el CB Navàs que es presentava al Pavelló targarí com a líder invicte de la categoria. Ben aviat es va poder comprovar que els locals no els hi posarien fàcil als líders ja que van començar dominant el partit amb un parcial de 21-13 en el primer quart. La reacciódels del Bages no es va fer esperar i van escurçar diferències en el marcador per arribar al descans amb un 33-28 que demostrava la igualtat fins al moment i amb tot per decidir en la segona part. El CN Tàrrega va sortir molt concentrat en el començament del tercer període i amb una excel·lent defensa i amb molt encert des de la línia de 3 punts va trencar el partit amb un parcial de 21-5. El últim i darrer període es va caracteritzar per un intercanvi de cistelles dels dos equips, on els locals van aconseguir mantenir la diferència de punts i guanyant el partit per 74-52. Amb aquesta important victòria el targarins ocupen la primera posició després de les 7 primeres jornades.