Bons resultats del Tàrrega Hoquei Patins Club aquest cap de setmana

THPC 10 novembreDia 7 de novembre

Aleví Tàrrega HPC – Lleida Llista

Molt bon partit el que es va veure entre els alevins del THPC i els del Lleida Llista. Tot i que  el Llista va començar marcant, els del Tàrrega no van baixar els braços ni perdre la concentració en cap moment. El joc dels dos equips estava molt igualat, però faltava una mica més d’encert per part dels Targarins. S’arribà al descans amb un 0-1. Al segon temps, els locals van sortir amb molta més  intensitat, presionant als lleidatants constantment amb jugades molt meritòries. Aviat van empatar el partit i un cop es van avançar al marcador ja no van donar opcions al llista a que pogués remontar. La feina dels tècnics i la notable millora dels nostres jugadors, van fer disfrutar al públic assistent que va veure com el Tàrrega aconseguia la victòria per un 3-1.

Dia 8 de novembre

Prebenjamí A Juneda B -Tàrrega HPC

Aquest cap de setmana els de casa han visitat al Juneda, un club amb molts anys de tradició d’ hoquei i que ocupa les primeres posicions de la lliga. Els del THPC però, no s’han deixat impressionar i han sortit amb ganes de lluitar per la victòria. D’aquesta forma el partit ha estat molt igualat i s’ha vist un bon hoquei. Al final, victòria del Juneda per la mínima.
Juneda B-Tàrrega HPC: 1-0; 1-1; 1-0. Gols pel Tàrrega HPC: Quim Folguera(1).

Benjamí A Juneda B -Tàrrega HPC

Els tres pals , un excessiu i estricte arbitratge i un gran rival, han pogut amb un gran Tàrrega que tot i desplegar un gran joc a la primera i a la segona part, no a pogut superar, pels pèls, a un Juneda que durant les tres quartes parts del partit ha estat anul·lat per una gran tàctica defensiva del Tàrrega i per constants contraatacs molt ben executats  i amb molta tècnica. Els jugadors del  Tàrrega ens han demostrat avui que cada dia que passa estan mes ben compenetrats i tenen millor joc però, les petites lesions dels dos davanters i un rival que ha estat sempre a l’aguait no han deixat que aquesta vegada s’emportessin la victòria tant merescuda.

CH JUNEDA: ALEX TARAZAGA;BIEL FARRAN;PAU BERENT (4);ORIOL ARMENGOL;JOAN GELONCH;EDUARD NERIN;ADRIA LAHUERTA;MARC BARRAU;AYOUB SAOUDI

TARREGA HPC : OTNIEL LLOSES;MARC FARRAS;ORIOL SELVA (3) ;PAU FRANQUESA ;PAU TOMÀS ; NIL TOMÀS

Fem-Benjamí Voltregà – Vila-sana Tàrrega

Clara victòria del Voltregà, 10 a 0. Les nostres noies no es rendeixen mai , tot i els resultats. Son un equip nou i saben que els resultats no son immediats i que cal treballar.

Dia 6 de novembre

Infantil Tàrrega HPC – Espluga de Francolí

Pilotes perdudes al mig camp, van propiciar els gols de l’equip visitant els quals van condemnar a perdre el partit a un Tàrrega lluitador però fluix en atac. El resultat del partit el va marcar la primera part. A la segona hi va haver un empat. Un 3 a 6 va ser el resultat final, malgrat que al partit d’anada el va guanyar el Tàrrega.