Brillant i molt àmplia participació dels atletes del CEACA al primer cros de la temporada.

ceaca ceaca4 ceaca1 ceaca2 ceaca3La secció d’atletisme del CEACA va desplaçar-se el passat cap de setmana a la localitat de Mollerussa per encetar la temporada competitiva  amb la participació al cros organitzat pel club esportiu dels Esbufecs. La jornada va estar marcada pel fred i la boira, companys habituals en aquest tipus de curses. La participació al cros va ser molt bona: 20 atletes del club van posar-se el dorsal, tots ells d’edats i nivells d’experiència molt diversos. El més petit de la secció que hi va participar va ser en David Álvarez, que en el seu debut va aconseguir una divuitena posició en categoria prebenjamí.

En benjamins, van ser tres els debutants: Max Farré (posició 12), Raquel Boqué (posició 16)  i Abril Farré (posició 20).

La categoria aleví va ser amb diferència la  que va tenir una participació més àmplia. Els atletes que hi van córrer són els següents: Laura Alet (posició 9), Carla Queraltó (posicó 12), Marcos Sala (posició 13), Laura Reig (posició 18), Ilenia Placios (posició 22) i Vinyet Palou (posició 25).

En categoria infantil, la Marta Roca (posició 4), l’Ainhoa Seguí (posició 10) i l’Àlex Monràs (posició 13) van ser els encarregats de representar el club en la seva cursa.

En cadets, una categoria pròpia d’atletes més experimentats,  Júlia Canals (posició 6), Carla Calderó (posició 7) i Pol Puig (posició 8) van marcar uns ritmes infernals en la cursa.

L’única representant juvenil, amb una actuació magistral, va ser l’Anna Soldado (posició 4), que es va quedar a les portes del podi.

Els més grans de la secció que hi van córrer, en categoria sènior,  van ser dues noves incorporacions d’última hora: Alberto Álvarez (posició 7) i Montse Farré (posició 8) firmant un debut immillorable.