CALENDARI ELECTORAL Eleccions Municipals 2019

Iniciada la campanya electoral els partits tenen 15 dies per demanar el vot als electors, fins el 24 de maig a les 12 de la nit. Exhaurit aquest període, el 25 de maig és la jornada de reflexió durant la qual no es pot fer cap declaració destinada a captar vots. El 26 de maig, jornada electoral, els col·legis obriran les portes de 9 del matí a 8 del vespre.
Per a qui ja preveu que no podrà votar el dia 26 de manera presencial, el termini per demanar el vot per correu acaba el proper 16 de maig. La data límit per enviar-ho per correu certificat a les oficines postals és el 22 de maig.
Amb el recompte finalitzat, el 7 de juny es proclamaran els regidors electes. El ple de constitució dels Ajuntaments es farà el 15 de juny si no hi ha hagut cap recurs o bé el 5 de juliol si es presenta algun contenciós electoral contra la proclamació d’electes.
Les Diputacions s’haurien de constituir com a màxim dues setmanes després de la constitució dels Ajuntaments si no hi hagués cap recurs interposat i els els Consell Comarcals, al voltant de la primera setmana de juliol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.