CAP DE SETMANA DEL THPC: DE 7 PARTITS JUGATS, QUATRE DE GUANYATS

hoquei1 hoqueiPrebenjamí B Tàrrega HPC (0)– Lleida Llista B (3)

Nova derrota a casa dels targarins, que continuen pagant cara la seva inexperiència i cometent errors en defensa, i que els rivals aprofiten. Victòria per 3 parts a 0 per un Llista Blava que va saber aprofitar les concessions defensives i les pèrdues de pilota a mig camp de l’equip local.

Tàrrega:Llàtzer (p), Nacho (c), Aleix, Marc, Gerard, Carles, Jordi

Infantil Lleida Llista B (5) – Tàrrega HPC (4)

Partit molt igualat el que el Tàrrega HPC va jugar al camp  del Llista Lleida.

Ja en el primer minut de joc, el Llista marcà el primer gol. El joc dels de Tàrrega va millorar i un gol de Gerard Catalan va empatar el partit. Tot i millorar, no acabaven de trobar l’encert per augmentar distàncies i els de Lleida tornaren a marcar, arribant al descans amb un 2-1.A la represa, en Joan Tomàs escurçà distàncies, però el Llista, que semblava que tenia una mica més de sort cara a porta, amb un 4-2  es distancià. Malgrat una falta directa a favor del llista assenyalada de manera molt dubtosa, van imprimir un joc ràpid i contundent i amb un gol de Pol Cabestany i un altre de l’aleví Oriol Selva van empatar el partit. Llàstima que com ja ha passat en d’altres  ocasions, a falta de pocs segons, el Lleida va desfer l’empat i es va endur el partit. El final 5-4.

Prebenjamí A Tàrrega HPC (3)– Alcañiz (0)

Contundent victòria a casa dels jugadors targarins. Un altre molt bon partit per part dels nostres jugadors.L’equip de casa continua millorant dia a dia, amb un joc participatiu per part de tots els membres de l’equip.El partit va estar en tot moment dominat pels de Tàrrega que van anar guanyant des del primer moment, amb el resultat de la primera part de 5-2, amb el de la segona part de 3-0 i amb el de la tercera part de 4-2.Felicitats per la victòria.Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!. Alineació: Isaac (porter); Marçal (3); Unai(6); Lluís(2); Aleix; Berta (1) i Edgar

Aleví Tàrrega HPC (0) – Igualada A (10)

Partit molt ben jugat, de la temporada dels Alevins del Tàrrega format per quatre noies i quatre nois que han treballat amb intensitat tot el partit, encara que no han pogut fer res contra un equip molt superior com és l’Igualada. Pel Tàrrega: Laia Pagès (P), Otniel Lloses (P), Aina Mingell, Alba Segarra, Mariona Cabestany, Jordi Pérez, Oriol Selva i Marc Farràs