Cartaes duplica els serveis de recollida a domicili i les visites a la deixalleria durant l’estiu

 

Un cotxe arriba a la deixalleria de Cartaes amb objectes per a reciclar. Aquesta imatge habitual es multiplica durant l’estiu. I es que en època de vacances, qui més, qui menys, aprofita per fer neteja i desfer-se de tot allò que ja no li serveix. L’Àngel per exemple està arreglant el jardí de casa seva.

El camió de Cartaes que ofereix el servei de recollida a domicili quan es tracta de buidar un pis o transportar objectes molt voluminosos arriba a duplicar la seva activitat per vacances tant a Tàrrega com a la resta de pobles que els reclamen.

La de Cartaes és una de les poques deixalleries de l’Estat que valoritza tots els residus que li arriben per donar-los una segona vida, poder-los vendre a una de les botigues de Càritas Parroquial i fomentar una economia social i sostenible.

Al taller s’està provant una rentadora que han arreglat. Si supera amb èxit el test es posarà a la venda per un preu molt assequible, allargarà la seva vida útil i s’evitarà un residu més al medi ambient. A l’estiu més que mai, la deixalleria no tanca per vacances.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.