1. Igualada 32 – 14 Juvenil

Sènior 16 – 18C.H.Salle Montcada

Crònica Infantil:                                   11-01-20

CEACA Tàrrega 14 – 21 C.H. Palafurgell

Aquest dissabte les infantil van jugar el primer partit de primera catalana en la segona fase contra l’Handbol Garbí Palafurgell. Ens els primers minuts les targarines perdien 1-6. Van anar remontant fins arribar a la mitja part amb un 8-9. La segona part va estar igualada fins al punt d’arribar al 14-14 en el minut 20. A partir d’aquí les noies de Calella es van anar desmarcant fins als resultat final que va ser el 14-21. Tot i així les locals  van realitzar una gran defensa i van aprofitar fins els últims minuts.

CEACA Tàrrega:, Ilenia Palacios, Emma Prats, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat, Ainhara Campos, Júlia Obiol, Èlia Tolosa.

Entrenador /  Delegat: Txell Capdevila, Monica Carbonell

C.H. Palafurgell: Mar Panera, Maria Garcia, Jana Solivera, Anna Piferrer, Georgina Rodriguez, Marina Bonany, Rita Sanchez, Claudia Casellas, Anna Juscafresa, Abril Jimenez, Laia Tapias, Maria Selva.

Entrenador /  Delegat:Laia Martin, Ricard Juscafresa

Crònica Cadet:                                   11-01-20

C.H. Ascó 27 – 9CEACA Tàrrega

Partit amb molt poca historia, al minut 15 el marcador era de 13 -1,. Tot i el resultat les noies del cadet seguiran lluitant per obtenir bons resultats ens els pròxims partits.

CEACA Tàrrega:Ainhoa , Laura B, Berta C , Laura G  , Alba , Nuria , Anna , Berta S   ,  Julia F i Judit Sol i Matilda

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

C.H. Ascó:Carlota , Ainhoa , Teresa , Abril , Gisela , Lidia , Berta , Jasmina , Yalaini , Edurne. , Aina , Blanca , Mar , Agnes i Sara