CEACA HANDBOL Crònica Cadet Negre:

HANDBOL

Crònica Cadet Negre:                                   23-02-19

CEACA Tàrrega Negre 18 – 22 C.H. Montgrí

Interessant partit el que es va disputar al poliesportiu municipal entre el Ceaca i el CH Montgrí, l’equip visitant venia com a  primer classificat, i sortia com a clar favorit, però les targarines des del primer moment van fer un partit molt complert, en defensa i en atac, plantant cara en tot moment, acabant la primera part amb un marcador de 7-10.

A la segona part es va seguir amb la mateixa igualtat, tot i que les visitants van  poder mantenir aquesta diferència fins al final, acabant el partit 18-22.

CEACA: Marina Campos, Núria Bonjorn,  Judit Sol, Ainhoa Seguí, Marta Martínez, Matilda Moragas, Gisela Canals, Marta Roca, Laia Saiz, Carla Simó, Júlia Gené, Júlia Canals.

Entrenador: Jaume Rovira

CH MONTGRÍ: Katia Marqués, Sara Lopez, Laia Santos, Laia Hereu, Dehis Vilavella, Jana Cabrefiga, Julia Gimenez, Tania Cubero

Entrenador: Sergi Cabrefiga

La secció d’atletisme aquest diumenge va participar al cros de Golmés.