CEACA Tàrrega Verd 18- 17 C.H. Amposta

4t Partit Cadets (N) Atl. Agramunt 1HANDBOL

CrònicaCadet Verd:                                   09-02-19

Victòria i Liderat. Emocionant partit entre els dos primers classificats del grup A de Copa Catalana. Dissabte passat es va disputar un difícil encontre entre dos aspirants a passar a la ronda final de copa. El partit va tenir moltes alternances al marcador, tan aviat es posava pel davant les de Amposta com les targarines. El encontre va ser molt igualat i al descans el CEACA perdia per 7-9. Les bones defenses dels dos equips van propiciar que fos un partit de pocs gols i que cada gol es celebres com una victòria. Resultat just i ajustat, un gran premi que donarà moral a les targarines per seguir amb aquesta bona ratxa de bon joc i de resultats.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca (9),  Clara Pinyol(3), Xènia Balcells (1), Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simo,  Gerd Codina, Judit Cervera(4), Ainhoa Segui ,Anna Domenjó(1), Alba Gomà.

Entrenador /  Delegat:RicardSabaté, Pepe Roca.

C.H.Amposta:  Noa Royo, Julia Krukonic, Mari Bertomeu, Nuria Querol, Ruth Paga, Marcelly Silva, LlunaGonzalez, Anna Benet, Mariona Benet, Abril Simon, Gisela Simon

Entrenador /  Delegat: Alba Simon, Jose Manuel Querol

Crònica Cadet Negre:                                           09-02-19

CEACA Tàrrega Negre 7- 22 C.H. Vilanova del Camí

L’ equip targarí va disputar una primera part molt fluixa sobretot en atac, aconseguint només marcar un gol a la porteria del Vilanova del camí, les jugadores locals no van saber com superar la defensa del Vilanova, i els llançaments efectuats no van tenir encert, acabant amb un resultat de 1-12.

A la segona part el joc va millorar una mica, tot i que el partit ja estava decidit, van aconseguir marcar 6 gols més, acabant el partit amb el resultat de 7-22.

Caldrà seguir treballant amb aquest nou equip que s’està iniciant en aquesta competició per anar millorant jornada a jornada.

CEACA Tàrrega: Marina Campos, Núria Bonjorn,  Mar Closa, Marta Martínez, Matilda Moragas, Gisela Canals, Tai Ceesay, Elsa Muñoz,Ainoa Seguí, Carla Simó

Entrenador: Jaume Rovira

C.H. VILANOVA DEL CAMÍ: Irina Bocache, Alba Robles, Berta Lluís, Lucia Soriano, Paula Mingorance, Carla Gascó, Alba Andreo , Aida Ortega, Damaris Rosa.

Entrenadora: Núria Fabregas

La secció d’atletisme aquest diumenge va participar al cros d’Agramunt, puntuable per la lliga provincial trofeu Diputació de Lleida.