Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

Cervera capital de la cultura catalana

A partir d’aquest moment Cervera començarà a treballar per acollir els actes de la Capital de la Cultura Catalana de l’any 2019. Aquesta és la segona ciutat de la demarcació de Lleida que rep la distinció, ja que des que al 2004 l’organització de la Capital de la Cultura Catalana va començar a nomenar ciutats per convertir-se durant un any en l’aparador cultural de país, només Lleida al 2007 havia acollit la proposta. El seu president, Xavier Tudela, ha destacat que la nominació és tot un repte i significa ser la porta d’entrada internacional del coneixement de la cultura catalana.

El paer en cap Ramon Royes ha celebrat el nomenament i ha anunciat la creació d’un Mercat de Música Clàssica a Cervera. Es tracta d’una iniciativa que complementaria l’oferta d’activitats que la ciutat ja ve desenvolupant en aquest àmbit com ho són el Festival de Pasqua, el Curs Internacional de Música de Cervera i la Fira de Lutiers, única a tot l’estat. D’aquesta manera Cervera es vol consolidar com a referent de la música clàssica a Catalunya.

Royes també ha recordat que ja ha estat aprovada la primera inversió per a la primera part de la remodel·lació de l’Auditori de Cervera. La primera edició del Mercat de Música de Cervera està prevista per a l’estiu de 2016.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.