Cervera demana a la consellera de Governació Meritxell Borràs disposar de més pisos socials

borrasacerveraEn una de les primeres visites al territori del nou Govern de la Generalitat, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, ha estat a Cervera, on s’ha reunit amb el paer en cap, Ramon Royes, i els regidors del Consistori.

La consellera ha informat a la Paeria de Cervera d’una propera convocatòria d’ajuts Feder i ha animat a presentar nous projectes.

Una de les demandes importants del paer en cap, Ramon Royes, ha estat que Cervera pugui disposar de més pisos de lloguer social. La consellera ha informat la Paeria d’una nova normativa i de les possibles vies que s’obriran per reclamar que els pisos buits es destinin a lloguer social.

En la seva visita a la Paeria de Cervera, Meritxell Borràs, ha signat el Llibre d’Honor del Consistori i ha mantingut una reunió de treball amb els regidors de l’Equip de Govern. Després ha visitat l’Arxiu Comarcal de la Segarra, on la directora, Dolors Montagut, li ha mostrat l’Acta de les Corts de Cervera de l’any 1359 i les actes municipals de 1705 que demostren la fidelitat de la ciutat a l’arxiduc Carles d’Àustria.

En l’estada a Cervera, la consellera també ha estat acompanyada del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el secretari d’Administracions Locals de la Generalitat, Joaquim Ferrer; i el director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida,  Jordi Curcó.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.