CINC NOIES I UN SÍ, a càrrec de Casal Corpus Teatre, l’obra d’aquest dissabte al Concurs de Grups de Teatre

tttttttttttttFundat fa 30 anys, Casal Corpus Grup de Teatre ha posat en escena més de 140 obres de gairebé tots els gèneres teatrals com: Antaviana, Una vella coneguda olor, Trampa per a ratolins, El bon doctor, Terra Baixa, El diari d’Anna Frank, Els Pastorets, Mary  Poppins, El petit Rei Lleó  i els musicals, Grease, JesucristoSuperstar, etc.  Han realitzat més de 500 representacions  en el seu estatge i en concursos, mostres, bolos etc. arreu de Calalunya.  L’elenc artístic està format pel Grup infantil, Grup Juvenil i Quadre Escènic (adults), amb 15 directors i més de 60 actors.

Cinc noies i un sí, es l’obra que ens oferiran per primera vegada al nostre concurs. Una habitació, un casament i un vestit. Tres ingredients que compartiran cinc dames d’honor d’una boda i que juntes donaran lloc a una explosió d’amistat i rialles.

Les protagonistes? La Frances no mataria ni una mosca. La Margaret no en deixaria cap de viva, la Júlia les deixaria sense alè, la Georgia les emborratxaria totes i la Brenda s’enamoraria d’elles. Cinc dones, cinc personalitats, cinc veus, cinc amigues, cinc històries, cinc motius per no perdre’t una comèdia fresca i desenfrenada.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.