CiU a un regidor de la majoria absoluta, la CUP i ERC entren amb força i SUMEM i les dretes del PP i PxC perden la representació

La seu de CiU de Tàrrega ha esclatat amb crits d’alegria quan es confirmaven els 8 regidors un cop escrutats el 100% dels vots. Rosa M. Perelló que ha estat alcaldessa en els darrers 4 anys ha millorat resultats passant dels 6 representants als 8 actuals. S’ha quedat a només un de la majoria absoluta, per tant haurà de pactar amb alguna altra força. Perelló s’ha mostrat molt satisfeta i ha destacat que els ciutadans han valorat la feina feta.

La CUP, que per primer cop es presentava a unes eleccions a Tàrrega ha aconseguit 3 regidors. Membres de la candidatura i simpatitzants s’han aplegat al Rostoll i han celebrat l’èxit. El candidat Carlos Vílchez ha valorat el resultat com el principi d’un canvi que volen assolir a la ciutat.

ERC també ha celebrat el seu resultat. Ha obtingut 3 regidors i millora la seva posició respecte a l’anterior legislatura ja que comptava amb un representant a l’ajuntament.

El PSC que fins ara comptava amb cinc regidors al consistori s’ha quedat amb 2 representants.

Els membres de Sumem per Tàrrega, la força local ha quedat fora de l’ajuntament perdent els tres regidors que tenia.

Comú de Tàrrega que es presentava per primer cop a les eleccions, ha entrat a l’ajuntament amb un regidor.

El Partit Popular i Plataforma per Catalunya han quedat fora també de l’arc consistorial. La jornada ha transcorregut amb total normalitat i la participació a la ciutat ha augmentat 4 punts respecte als anteriors comicis, passant del 54, 46% al 58, 41%.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.