Ciutadilla acull la presentació del llibre “Manos de Tiza” de l’exmestra de l’escola, María Teresa Bravo

 

L’escola de Ciutadilla va ser on María Teresa Bravo va iniciar la seva carrera com a mestra d’educació primària el 1975. Ahir es va retrobar amb alguns dels seus alumnes en la presentació del seu llibre ”Manos de Tiza”, un epistolari que recull les experiències enriquidores que ha tingut com a educadora al llarg de 40 anys. Ciutadilla també és el lloc on va començar a escriure. Ara està jubilada però quan va arribar en aquest poble tenia 20 anys i tota la llibertat per experimentar i trencar amb el sistema educatiu tradicional.

Només va estar 5 anys a Ciutadilla però les seves alumnes encara recorden les múltiples sortides que van fer amb ella.

Bravo també ha destacat en el món de les lletres col·laborant en diferents revistes literàries i pedagògiques. Durant l’acte també va estar acompanyada per amics que van posar música a la presentació i companyes de professió que avui apliquen el seu mètode per a ensenyar poesia als infants tot variant l’estructura dels elements d’una frase.

La trobada també va servir per inaugurar la plaça de l’Antic Fossar i el parc de jocs infantils. Acompanyada dels fills dels seus alumnes la María Teresa va donar i rebre la gratitud que sent vers el poble on va començar com a mestra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.