Clou amb èxit la Fira Estudies & Treballes 2021

La Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball i el PEE 0-20, amb la col·laboració del Departament d’Educació i Treball de la Generalitat de Catalunya, han organitzat les jornades d’orientació educativa i laboral celebrades del 26 al 30 d’abril

Aquest divendres ha finalitzat amb èxit la Fira #Estudies&Treballes, organitzada per la Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball de l’Ajuntament de Tàrrega i el Pla Educatiu d’Entorn 0-20 i amb la col·laboració dels departaments d’Educació i Treball de la Generalitat de Catalunya. La programació ha comptat amb vint-i-cinc xerrades i activitats que s’han pogut seguir a través de la pàgina web www.tarrega.cat/fet, on també es poden seguir consultant els diferents recursos en matèria d’ocupabilitat, educació i emprenedoria dels quals disposa la nostra ciutat. Recordem que la Fira #Estudies&Treballes ha estat una iniciativa adreçada a famílies, membres de la comunitat educativa, alumnat que enguany finalitza els estudis obligatoris o post-obligatoris, i a tota la ciutadania en general.

Les conferències i xerrades han estat gravades i es poden tornar a visualitzar en qualsevol moment al canal de YouTube de la fira, a Tàrrega FET. Totes elles han sumat un gran número de visualitzacions, destacant la conferència inicial a càrrec de Jaume Funes, educador i psicòleg. En els vídeos de l’àmbit educatiu hi podem trobar els dels diferents centres educatius de la ciutat, del Servei d’Orientació d’Àmbit Comunitari (SOAC) del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega i del Gòtic de l’Ajuntament de Tàrrega. En l’àmbit ocupacional, es poden tornar a veure les accions formatives de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil i l’Oficina Jove de l’Urgell i les conferències a càrrec del Centre de Formació la Solana, el SOC, el CFA Tàrrega, l’Associació Alba i el programa “L’Urgell s’Ocupa” i en l’àmbit d’emprenedoria, destaca el taller sobre economia social i solidària de Ponent Coopera. Finalment, les conferències i xerrades institucionals del psicopedagog Francesc Jové i les Young IT Girls, grup de joves professionals i estudiants de diferents àmbits i enginyeries.

Aquest divendres, el regidor d’Educació, Xavier Rossell-Aparicio, ha estat present en la cloenda de la Fira #Estudies&Treballes i ha valorat molt positivament aquesta primera experiència de fira virtual. També ha manifestat la voluntat de repetir l’experiència l’any que ve i ha expressat la voluntat de realitzar-la alternant el format virtual amb el format presencial sempre i que la situació sanitària ho permeti.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.