Cobertes les 24 places del programa d’inserció laboral per a persones majors de 30 anys del Centre La Solana de Tàrrega

Tot i la situació de crisi sanitària, la capital de l’Urgell ha aconseguit facilitar 24 contractacions en empreses del territori
Malgrat la situació actual de crisi sanitària, econòmica i social causada per la Covid-19, el Centre La Solana de Tàrrega, de gestió municipal, ha cobert la totalitat de les 24 places del programa 30 Plus. Es tracta d’una iniciativa que promou la contractació de persones majors de 30 anys amb dificultats d’inserció laboral a través d’una subvenció de salari mínim, que en funció de la temporalitat pot anar dels 6 als 9 mesos en qualsevol sector empresarial. Entre les contractacions formalitzades predominen les ocupacions relacionades amb el sector de serveis, administratiu, comerç, hostaleria, sanitari, construcció, disseny gràfic, indústria i magatzem.
Pel que fa a l’abast territorial, s’ha aconseguit arribar a empreses de municipis d’arreu de l’Urgell i la plana de Lleida com Tàrrega, Agramunt, Anglesola, Vilagrassa o Barbens. En la present edició del programa 30 Plus, els tècnics municipals s’han posat en contacte amb més d’una cinquantena d’activitats empresarials del territori, facilitant la contractació laboral d’aquestes 24 persones i detectant les necessitats del teixit productiu de l’entorn.
D’altra banda, el Centre La Solana i el Centre de Recursos per l’Ocupació de l’Ajuntament de Tàrrega continuen treballant de forma telemàtica per oferir els serveis i projectes amb la màxima personalització i qualitat tant en l’atenció i assessorament de persones en recerca de feina o millora de la seva ocupació, com també per cobrir les necessitats d’empresa del territori. Totes les demandes es poden canalitzar per correu electrònic a l’adreça [email protected] o al telèfon 973 310 274. El programa 30 Plus es porta a terme amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servei d’Ocupació Públic Estatal del Ministeri de Treball i Economia Social.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.