Com han vist Tàrrega els instagramers? La resposta, al calendari del 2017

 

Les millors fotografies de Tàrrega realitzades pels usuaris d’instagram o instagramers són les protagonistes del nou calendari. Per primer cop la ciutat n’ha editat un amb les instantànies que durant el 2016 s’han identificat en aquesta xarxa social amb l’etiqueta #igerstarrega. Els administradors de la comunitat han estat els encarregats de seleccionar-les i il·lustren indrets, festa i tradicions del municipi.

La iniciativa que és una forma de promocionar els atractius de la ciutat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, Ràdio Tàrrega i les empreses Dispromèdia i Anfigraf. De cara l’any vinent des de la comuniat animen a tothom a participar durant el 2017 penjant i etiquetant amb el hashtag #igerstarrega les seves imatges. D’aquesta manera seran susceptibles de formar part del calendari del 2018.

El calendari d’#igerstarrega es posarà molt aviat a la venda a la Botiga del Museu Comarcal de l’Urgell i als estudis de Ràdio Tàrrega. Les imatges també s’exposaran en gran format al vestíbul de l’Ajuntament. En total s’han editat unes 2000 còpies del calendari però també es podrà descarregar gratuïtament a través del web de l’Ajuntament www.tarrega.cat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.