Confirmada la sentència que obliga a pagar 250.000 euros al CN Tàrrega en el seu litigi amb Hisenda

Segons publica aquest dimarts diari Segre i ha pogut confirmar la nostra emissora, el CN Tàrrega haurà de liquidar un deute de 250.000 euros amb Hisenda corresponent a l’impost de l’IVA derivat de la venda dels terrenys del seu antic pavelló. Es confirma d’aquesta manera la sentència de l’Audiència Nacional en aquest litigi que deriva d’una sanció en una revisió d’Hisenda de l’any 2010 pel pagament fora del trimestre corresponent de l’IVA de l’any 2007, quan es va produir la venda dels terrenys.

La presidenta del Club Natació Tàrrega Maitxe González ha explicat a Ràdio Tàrrega que “la notícia no ens l’esperàvem perquè normalment aquests processos són molt més lents i pensàvem que la sentència encara trigaria un any ben bo a arribar”.
González també ha explicat que “sorprèn també que la sentència sigui desfavorable ja que no hi ha casos semblants en clubs esportius ni jurisprudència en aquest sentit, i havíem fet les al·legacions pertinents”.

Ahir dilluns el club va realitzar una reunió telemàtica amb els socis en que només hi van participar 26 persones “per exposar la delicada situació que patim com a club amb aquesta sentència”, ha reblat González.
Cal recordar que el passat mes de setembre l’històric club targarí va proposar cedir la titularitat del seu pavelló al consistori, a canvi que aquest es fes càrrec dels deutes i obligacions que ascendeixen a uns 385.000 euros, i que mantenen al club en una posició econòmicament delicada. Un altre dels punts de la proposta feta pel Club Natació, incloïa l’ús preferencial de l’equipament per part seva.
Després de realitzar un estudi de viabilitat, l’Ajuntament de Tàrrega va fer una contra-proposta a l’octubre que va ser rebutjada per la junta del club.
La presidenta del CN Tàrrega ha explicat que en la reunió d’ahir no va tornar a posar-se sobre la taula la cessió del pavelló a l’Ajuntament “ja que en la darrera assemblea de socis ja va quedar aquest tema descartat”.

Maitxe González ha explicat que la junta ha descartat recórrer la sentència i que ara comença un procés intern per buscar solucions a la situació, que passa per trobar finançament per saldar el deute amb Hisenda.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.