hoquei mona

PREBENJAMI A

Vila-Sana – Tàrrega HPC A

El passat 19 de març els de Tàrrega van visitar el Vila-Sana.
Els del THPC van començar el partit sense jugades assajades en els entrenaments i amb predomini de jugades individuals; aquest joc s’ha anat corregint a la segona part i ha estat a la tercera on s’ha recuperat el joc d’equip. Un cop més cal destacar als nostres porters, Joel Selva i Lluís Tomàs, que només han encaixat un gol. Felicitats per la victòria però no cal oblidar el joc en equip, que ens dóna molts avantatges. Resultat: 1-5; 0-5; 0-3
Gols pel Tàrrega HPC:

1-5 [ Martin Plamenov, Eudald Tosquella(2), Jordi Folguera(2)]

0-5 [Jordi Folguera, Eloi Cervera(2), Martin Plamenov(2) ]

0-3 [Jordi Folguera,Eudald Tosquella, Eloi Cervera]

BENJAMÍ A

Tàrrega HPC A- Lleida LLista “B”

Victòria ben merscuda del Tàrrega  Benjami “A” contra el Lleida Llista “B” , que una vegada més ha demostrat que té una molt bona cantera ja que aquesta vegada hem tingut que comptar amb els prebenjamins : Eloi Cervera i Martin Plamenov per a poder fer equip, a causa de moltes baixes. Ha estat un partit molt  intens tot i que s’ha marxat al descans amb un resultat de 0-6 a favor dels del Tàrrega.

A la segona part ens hem relaxat una miqueta, això si el resultat no ha variat massa i al final hem quedat (1-9). S’ha de felicitar una vegada més als Prebenjamins ja que han demostrat molt nivell i aguant en tot el partit.

LLEIDA LLISTA “B”:  ORIOL BERNAUS; JAIME FERNANDEZ;MARIO ROMERO;ALVARO GUEMEZ; JORDI GARDENYES;JORDI RUIZ (1);GUILLEM PELEGRI.

TARREGA HPC “A”: OTNIEL LLOSES; ORIOL SELVA (5); NIL TOMÀS (2); MARTIN PLAMENOV (2); ELOI CERVERA.