Convocat el procés selectiu a Tàrrega per cobrir tres places d’agent de la Policia Local

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 19 d’abril

L’Ajuntament de Tàrrega ha convocat el procés selectiu per cobrir tres places d’agent de la Policia Local en règim de funcionari de carrera. L’oposició forma part de l’oferta pública d’ocupació de l’exercici 2023 aprovada en el seu moment per la Junta de Govern Local, tal i com ja es va informar. El termini de presentació de sol·licituds per part dels aspirants finalitzarà el proper 19 d’abril. Amb les tres incorporacions, Tàrrega podrà mantenir els actuals efectius del cos davant la jubilació prevista d’un agent i de dues altres vacants d’agents que es traslladaran a altres municipis. La capital de l’Urgell continuarà garantint així la presència policial al carrer durant les 24 hores del dia, amb patrulles de vigilància de dia i de nit.

La plantilla de la Policia Local de Tàrrega, integrada actualment per 16 persones, compta amb un subinspector, dos caporals i 13 agents. Val a dir que també és prevista una promoció interna per nomenar un tercer caporal. Es preveu que, un cop resolt el procés selectiu, els nous agents es puguin incorporar a la plantilla abans de l’estiu. La regidora de Governació, Núria Robert, assenyala que “el manteniment dels efectius de la Policia Local esdevé una línia d’acció prioritària. Tàrrega apostem una vegada més per la consolidació dels serveis en matèria de seguretat ciutadana i regulació del trànsit”.

Val a dir que en l’anterior procés selectiu, resolt l’any 2021 per cobrir quatre places d’agent, s’hi van presentar inicialment un total de 160 persones, fet que va obligar a desenvolupar les proves teòriques a la pista gran del pavelló poliesportiu. D’altra banda, i pel que fa al parc mòbil de vehicles, la Policia Local de Tàrrega disposa actualment de 3 cotxes (un dels quals és de paisà i no duu distintius), 2 motocicletes, 1 grua i 1 vehicle per a manteniment de la senyalització a la via pública.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.