CP Manresa 1 – Tàrrega HPC 12, aleví Copa Catalana grup 7

Aquesta temporada, l’equip aleví del Tàrrega HPC està gaudint i ens està fent gaudir com mai. Abans de Nadal, vam rebre el regal de superar l’eliminatòria d’accés a Copa Catalana davant el Llista Blava, en un partit de tornada emocionantíssim al nostre pavelló, que es va decidir a la pròrroga.

Ara, l’equip Targarí està disputant la fase de grups d’aquesta competició, enquadrat en un grup amb equips històrics com el Vilanova i el Noia Freixenet entre d’altres. Desprès de 5 jornades, 3 victòries (la darrera per 1 a 12 a la pista del CP Manresa) i 1 empat. Però resultats apart, el que ens agrada és el que l’equip transmet.

Ens agrada veure al nostre porter Isaac, jugant algun partit inclús amb dolor, i sent un mur a la porteria i ordenant la defensa malgrat les molèsties.

Ens agrada veure com els nostres benjamins, Aleix L. i Roger, han donat un gran pas endavant, i tot i jugar amb jugadors fins a 2 anys més grans, lluiten, patinen, anoten i defensen com el que més.

Ens agrada veure com la nostra darrera incorporació, l’Albert, aporta valor, lluita i esperit d’equip, i cada cop minuts de més qualitat.

I ens agrada veure com els nostres “veterans”, l’Aleix S., el Marçal, l’Unai i el Nacho, ho continuen donant tot a cada partit, gaudint del que és el seu hobby i passió. Ens agrada veure com tots gaudeixen de fer la darrera passada al company per a que sigui un altre qui marqui. Ens agrada veure com tots defensen com un per protegir la porteria de l’Isaac. Ens agrada veure com el Pol els guia cada partit. En definitiva ens agrada veure en que s’han convertit: UN EQUIP.

Enhorabona a tots els jugadors i entrenador pel gran partit de la darrera jornada, i per tota aquesta temporada. A seguir endavant!.

Tàrrega HPC:

Alineació: Isaac Sala (p), Marçal Cabestany, Nacho da Pena, Aleix Lecha (c), Roger Del Aguila, Aleix Sànchez, Albert Torres, Unai Lloses (baixa)

Entrenador: Pol Cabestany