HANDBOL

CrònicaCadet Verd:                                   17-03-19

C.H. Terrassa 33 – 28Ceaca Tàrrega

Derrota  amb regust a victòria. El CEACA va anar el diumenge a la pista del Terrassa molt mermada d’efectius per diferents motius, tan és així que nomes 8 noies van poder anar a disputar el partit i cap de elles era portera. Un gran handicap que tres valentes jugadores del equip van suplir. Donat aquest contratemps i que només disposava d’un sol canvi el partit en tot moment va ser difícil de seguir el ritme. Les del Vallés van aprofitar per fer un joc ràpid i fer molts gols de contracop, donat que la seva banqueta era molt mes nombrosa. Només queda felicitar a les jugadores pel gran esforç que van fer i pel gran resultat tot i perdre. La setmana vinent ens visita el Vendrell el dissabte a la tarda,,,, us esperem.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca,  Xènia Balcells , Berta Codina, Berta Segura, Carla Simo, Judit Cervera, Ainhoa Segui ,Anna Domenjó.

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.

CH Terrassa:  Martina Cayuela, Lara Alavedra, Carlota Aragones, Carla Fernandez, Natalia Martinez, Anais Pajuelo, Gisela Pajuelo, Mariona Leal, Eire Hoyos, Laia Abizanda, Ruth Garcia, Alicia Ortega.

Entrenador /  Delegat:  David Tort

Crònica Cadet Negre:                                           16-03-19

Handbol Empordà Roses 18- 12Ceaca Tàrrega

L’equip del Ceaca es va desplaçar a la difícil pista del CH Roses, on va disputar una molt bona primera part, amb una defensa sòlida , bones jugades d’atac i amb el marcador molt igualat. El partit es va escapar a l’inici de la segona part, quan una sèrie d’errades en les jugades d’atac, juntament amb les bones intervencions de la portera local, van fer que el Ceaca no anotés cap gol durant els 10 primers minuts.

Al final l’equip va recuperar el ritme de joc acabant el partit amb el marcador de 18-12.

CEACA: Núria Bonjorn,  Marta Roca, Marta Martínez, Júlia Gené, Júlia Canals, NayeliReollo, Gisela Canals, Elsa Muñoz, Matilda Moragas, Berta Riera.

Entrenador: Jaume Rovira

CH ROSES: Gisela Bravo, Haizea Santos, Nerea Camño, Sandra Felip, AleksijaPasko, Xenia Nieves, Lara Jurado, Ana Franco, Mia Stojanovic, WisalKhatira, Katia Reja,

Entrenador: Maria Isabel Rodriguez.