Crónica Cadet:

CEACA Tàrrega 12 – 25 CH Montbuí

Un inici desastrós amb un parcial de 0-6 va condemnar el CEACA la resta de partit. Res no van poder fer per remuntar el marcador en cap fase del partit. Les noies del Ricard no van estar gaire encertades de cara a porteria i això es va notar, ja que no es massa normal que només facin 12 gols. Ànims pel pròxim partit ,que serà a Sant Pere de Ribes el pròxim cap de setmana.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca, Mar Closa,  Clara Pinyol, Berta Riera, Xènia Balcells, Matilda Moragas , Berta Codina Núria Bonjorn, Berta Segura, Marta Martinez, Marina Campos,Berta Riera, Judit Sol.

Entrenador /  Delegat; RicardSabaté, Pepe Roca.

CH Montbuí: Ana Espinar, Carla Gomez, Paula Muñoz, Jesica del Pino, Shaiel del Pino, Ariadna Martos, Lidia Vallejo, noaGomez.

Entrenador /  Delegat: Jordi Riba.

Crónica Infantil:                                   24-11-18

CEACA Tàrrega 8 – 27 C.H. Cerdanyola

Contundent derrota per les jugadores targarines contra el C.H. Cerdanyola. Després de jugar una primera part en la que van quedar 5-10, les jugadores del CEACA Tàrrega van fer una desastrosa segona part, en la que el rival va ser en tot moment superior. Les jugadores de l’equip local en cap moment es van sentir còmodes en la pista amb la defensa del Cerdanyola, tot i així van resoldre més o menys bé la primera part, en canvi, en la segona part la pèrdua de pilotes en atac, els errors defensius i la falta de connexió en atac van perjudicar molt a l’equip.

CEACA Tàrrega:  Jana Ferrer, Anna Domenjó, Doae Elmaayati, Janet Tella, Laura Gatnau, Ilenia Palacios, Loubna Benhalima, Júlia Obiol, Laura Balcells, Júlia Balcells, Elia Tolosa.

Entrenador /  Delegat: David Ramon, Eva Tejerina

CH Montbuí:. Judith Linares, Ana Llambi, Andrea Mayorga, Berta Coscolla, Yaiza Fernandez, Lucia Quiles, Laura Vizcaino, Marta Lopez, Ainhoa Elena, Jessica Davidoiu

Entrenador /  Delegat:Carlos Pons, Aniol Bordes.

Pròxim partit:Handbol Lleida Pardinyesvs CEACA Tàrrega