HANDBOL

Crònica Cadet Negre:                                           07-04-19

C.H. Torroella de Montgrí 36 – 19 CEACA Tàrrega

En els 20 primers minuts de partit les nostres jugadores van mostrar un bon nivell de joc, anant per davant del marcador la major part del temps, però les locals van reaccionar i van aconseguir remuntar i posar-se al davant al finalitzar la primera part, acabant 15-11.

A la segona part el Ceaca  va anar perdent intensitat, i les locals van aprofitar el seu potencial sentenciant el partit.

Ceaca Tàrrega: Berta Riera, Gisela Canals, Julia Canals, Julia Gené, Matilda Moragas, Núria Bonjorn, Judit Cervera, Carla Simó, Elsa Muñoz, Marta Martinez.

Entrenador: Jaume Rovira

Torroella de Montgrí: Carla Segura, Martina Morato, Martina Sarasa, NausicaAlarcon, katia Marquès, Sara Lopez, Laia Santos, Laia Hereu, Dehis Vilavella, Jana Cabrefiga, Cristina Adan, Jordina Gussinyer, Julia Gimenez, Tania Cubero

Entrenador: Mariano Perez.