Crònica CEACA cap de setmana

12 partit copa (1)12 partit copa (2)HANDBOL

CrònicaCadet Verd:                                   07-04-19

Ceaca Tàrrega 34-34 H.Esparreguera

Empat  sorprenent. El Esparreguera va arribar molt mes fort i reforçat que a la primera volta on les targarines van guanyar amb molta autoritat. Aquest dissabte les noies del CEACA no van saber aturar en cap moment les entrades de les laterals i centrals de les visitants, Era un passadis constant que no paraven de fer gols, i la nostra portera poc podía fer davant entrades tan clares. En canvi en atac les targarines van estar molt encertades, el partit va estar molt emocionant de principi a fi, al descans 17-17. Al final la victòria es podia haver decantat per a qualsevol dels dos equips. A continuar treballant dur , els i anirà be la jornada de descans del pròxim cap de setmana.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca (12),  Clara Pinyol(6), Xènia Balcells (2), Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simo,  Gerd Codina, Judit Cervera(13), Ainhoa Segui,AnnaDomenjó(1), Alba Gomà.

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Pepe Roca.

CH Esparreguera:  Anna Marin , Paula Sevillano, Nerea Lago, Nerea Villarrubia, Martina Ribes, Naiara Diaz, Elsa Quintana, Lucia Enrich, Judith Casas.

Entrenador /  Delegat:Ines Ferrando, Alvaro Mora

Crònica Cadet Negre:                                           07-04-19

C.H. Molins de Rei 25- 17 CEACA Tàrrega

El partit va començar molt malament per les targarines, que en cap moment van trobar el seu nivell de joc, perdent moltes pilotes i amb poques connexions,  acabant en un marcador molt desfavorable, 15-4. A la segona part va canviar tot i el joc va millorar molt, amb bona reacció, i  aconseguint un parcial favorable de 10-13, però que no va ser suficient per remuntar el partit, acabant 25-17.

CH MOLINS: Susana Molina, Judit Cortada, Joana Fisas, SamrawtBargallo, Claudia Luque, Maria Vallés, Mariona Lozano, Julia Carrasco, Claudia Granell, Helena Esplugas, Paula Soto.

Entrenador/a: Alba Almansa

CEACA TÀRREGA: Berta Riera, Mar Closa, Julia Gené, Julia Canals, Gisela Canals, Marta Martinez, Laia Saiz, Elsa Muñoz, Matilda Moragas

Entrenador/a: Jaume Rovira