CEACA Tàrrega :Nancy Talpasa, Èlia Tolosa, Sofia orteu, Doae El Maayati, Júlia Obiol, Claudia Cuartero, Raquel Boqué, Emma Prats, Aina Teixidó i Ainara Campos

Tècnics: Meritxell Capdevila i Mònica Carbonell.

Club handbol Vilanova i la Geltrú: Mar Batlle, Iris Lopez, Carla Alentorn, Zaira Gil, Judith Cañete, Georgina Alarcon, Florencia Cajes, Lara Ruiz, Chloe Carvajal i Lorena Abellan.

Tècnic: Joan Cuenca

Aquest dissabte les infantils targarines es van desplaçar a Vilanova i la Geltrú. Durant els primers minuts del partit les de Tàrrega va estar fora del partit arribant a un resultat de 9 a 1. Poc a poc es van anar situant amb un resultat de 12 -5 a la mitja part i el resultat final  va ser de 28 a 11.

CEACA Tàrrega cadet 20 – 22 H Martorell

CEACA TARREGA : Ainhoa ,  Berta S , Laura G  , Berta C. ,  Anna  , Janet  , Laura B , Matilda i Judit Sol

1. MARTORELL : Alba ,Alba , Alexandra, Alina , Adriana Aroa , Lorena, Martina , Neus i Francesca

Després de la decepció de la setmana passada gran partit de les noies del Ceaca  davant d’un molt bon equip , tot i tenir varies lesions  es va lliutar fins al final , donar la cara en tots moments del partit

Hem estat molt a prop de poder tenir la primera victòria d’aquesta fase, jugant així no tardarà en arribar . Aquesta és l’actitud que hem de tenir la resta de partits que ens queden.

OAR Gràcia Sabadell 36 – 16 CEACA Tàrrega Juvenil.

CEACA Tàrrega:  Mar Closa, Marta Roca ,Judit Cervera, Clara Pinyol,Júlia Canals, Júlia Gené ,Marta Martinez, Alba Franquesa, Xènia Balcells, Berta Riera.

Entrenador /  Delegat;  Pepe Roca /Juan Martinez

Oar Gràcia :Belen Cruz, Claudia Escudero, Estel Guillem, Gisela Pujola, Jordina Salvador, Lucia Medina, Ona Magrinya, Sofia Serrano , Aitana Alvarez, Anais Pajuelo, Cristina Pueyo, Emma Serna

Entrenador /  Delegat; Dorian Guerrero

Derrota inapel·lable a la pista del tercer classificat. Les juvenils van jugar un dels pitjors partits de la temporada, amb incomptables pèrdues de pilota e imprecisions amb atac, això va propiciar múltiples contracops de l’equip local , la qual cosa va fer que el marcador fos molt més exagerat de l’habitual. A seguir treballant i a per la victòria aquest proper cap de setmana  a la pista de la Garriga.

CEACA Tàrrega Sènior 14 – 25 Handobl Cooperativa Sant Boi

CEACA Tàrrega: Jennifer García, Maite Caus, Aina Rovira, Laura Vilamajó, Berta Graells, Gemma Casals, Anna Graells, Carla Roig, Glòria Bori, Laura Solé, Sandra Muixí,MariannaTkach, Meritxell Capdevila.

Handbol Cooperativa Sant Boi: Laura Contreras, Clara Ramirez, Carla Torres, Marina Clemente, Maria Cardenas, Miriam Salmeron, Sara Muñoz, Belen Rueda, Aitana Ramos.

El Ceaca Sènior femení, va intentar plantar cara al Sant  Boi, i ho va aconseguir fins al minut 20 de la primera part, amb un jocintens per part dels dos equips, i marcador molt ajustat, però en els darrers minuts, l’equip visitant va aconseguir posar una diferència de 4 gols, acabant 9-13.

A la segonapart, l’equip visitant va imposar el seu joc,  ampliant la diferència fins a un resultat final de 14-25.

Proper partit a Sant Andreu de la Barca.