Crònica CEACA del cap de setmana

Ultim copaHANDBOL

CrònicaCadet Verd:                                   28-04-19

H.C Perelló. 24 -21 Ceaca Tàrrega

Partit amb molt en joc, donat que el Perelló i el Ceaca Tàrrega estaven empatats al segon lloc de la classificació i es jugaven aquesta posició important, ja que era l’últim partit de la lligueta de la Copa federació.

El partit va ser molt estrany, el ceaca anava amb varies jugadores tocades de lesions o enfermetat i això es va notar a la pista. A la primera part les del Perelló van dominar l’encontre i el marcador, 15-9, però a la represa les targarines o van posar tot a la pista i van jugar de meravella, fins el punt de arribar a empatar el partit a 19-19 e inclús a 8 minuts del final es van posar per davant 20-21, però llavors dos pilotes perdudes i un parell d’errades de llançament van esvair les opcions de guanyar, físicament ja no podien fer res mes. Un gran encontre malgrat la derrota.

El cadet verd, a quedat tercer a la classificació i això li dona peu a jugar aquest dissabte dia 5 a la pista del St Pere de Ribes. Es disputarà la anada de la eliminatòria de ¼ de finals de la copa. El partit de tornada serà el dissabte de festa major dia 11, esperem que vinguin de la pista del Garraf amb un bon resultat i que puguin sellar el passi a semifinals aquí Tàrrega davant la nostra afició. Molta sort noies amb aquest tram decisiu de la temporada.

CEACA Tàrrega:    Marta Roca (7),  Clara Pinyol(3), Xènia Balcells(2) , Berta Codina, Berta Segura, Judit Sol, Carla Simo(2),  Gerd Codina, Judit Cervera(3), Ainhoa Segui ,Anna Domenjó(3), Alba Gomà(1).

Entrenador /  Delegat; Ricard Sabaté, Pepe Roca.

H.C Perelló:  Julia tort, Helena pio, Mar Figueres, Núria Labòria, Arianna Cornejo, Estel Bei, Anna Pallares, angelaMuria, DenisaPetronela, Maria Losa

Entrenador /  Delegat;  David Tort

Crònica Cadet Negre:                                           28-04-19

C.H. Sant Esteve de Palautordera 12- 12 CEACA Tàrrega

El Ceaca, finalitzava la seva participació a la Copa, visitant el camp del Sant Esteve de Palautordera, el partit de principi fins a final va anar molt igualat, imposant-se les defenses, fet que va provocar que es marquessin pocs gols, a la primera part el resultat va ser de 7-6.

A la segona part més del mateix, molta igualtat fins al final, on les targarines van rebre un penalt en contra a l’últim moment i una exclusió quan el marcador estava 12-12, les locals van marcar, però en el poc temps que quedava es va poder igualar el partit marcant un gran gol.

A destacar del nou equip del Ceaca, la millora a mesura que ha anat avançant el campionat, i l’esforç i motivació en els partits. Cal però seguir entrenant i treballant per a la propera temporada.