Crònica Infantil:                                   08-02-20

C.A. Sabadell Handbol 29 – 8CEACA Tàrrega

Partit que va començar amb domini de les targarines en el marcador, tot i així, els nervis van poder amb les jugadores fallant passades clau, i no van aconseguir reaccionar fins al descans. Al començar el segon temps les jugadores del Ceaca van jugar una defensa més contundent i això els va donar tranquil·litat en atac, però un cop més el desgast físic i la inexperiència els van jugar una mala passada i no van aconseguir mantenir el ritme del partit. A seguir treballant igual noies i els resultats arribaran

CEACA Tàrrega: Doae Elmaayati, Clàudia Cuartero, Sofia Orteu, Ilenia Palacios, Emma Prats, Aina Teixidó, Raquel Boqué, Marta Salat, Ainara Campos, Júlia Obiol.

Entrenador /  Delegat:Valentina Nukolaeva, Monica Carbonell

Crònica Cadet:                                   08-02-20

C.H. St. Joan Despí 28 – 18 CEACA Tàrrega

CEACA Tàrrega:Berta C , Laura G  , Alba , Nuria , Anna , Berta S  ,  Julia F , Judit Sol i Matilda .

Entrenador /  Delegat: Ricard Sabaté, Juan Antonia Campos

Crònica Juvenil:                                   08-02-20

C.H. Ràpid Cornellà 20 – 22 CEACA Tàrrega

Gran victòria en una pista difícil. Les targarines van sortir molt concentrades amb una defensa 6-0 que no va acabar de funcionar, perdien 6 a 2,  es va canviar de tàctica i es va passar a una 5-1 que va fer millorar la defensa i arribar al descans perdent 12-10, però amb bones sensacions. A la represa les locals no van poder res contra les nostres juvenils que van defensar com mai la porteria targarina, i van remuntar el partit i de quina manera, destacar el gran treball defensiu de totes i els 11 gols  de la Marta que va portar de corcoll a tota la defensa del Cornellà. Aquest dissabte  a les 19.00h ens visita el sant Esteve de ses Rovires, partit que a la anada es va perdre, però que amb la dinàmica que porta el juvenil actualment, podem esperar una victòria.

CEACA Tàrrega:  Mar Closa , Xènia Balcells (2), Marta Roca (11)Judit Cervera(2), Clara Pinyol(2), Júlia Gené(2) ,Marta Martinez, Gisela Canals (1), Elsa Muñoz (1)

Entrenador /  Delegat:Pepe Roca, Gustau Gene

C.H. Ràpid Cornellà: Andrea Aroca, Ainhoa Calpe, Carla piñero, Paula Sojo, Anabel Andrades, Noelia Loma, Clara Martín, Ainhoa Ortiz, Mireia Lopez .

Entrenador /  Delegat: Javier Galera, Andrés Aroca

Crònica Sènior:                                   08-02-20

CEACA Tàrrega 22 – 25 C.H. Riudellot de la Selva

El partit del passat dissabte, s’afrontava amb possibilitats de guanyar, coneixent l’equip rival del partit de la primera volta.

El partit va començar igualat, però a partir del minut 15, les targarines van entrar en un espiral de mal joc, afluixant en defensa, i fallant en l’atac, l’equip visitant ho va aprofitar i es va posar a 7 gols de diferència acabant la primera part 8-15.

A la segona, les locals van sortir amb la intenció de millorar el joc, i ho van fer en relació a la primera part, escurçant la diferència fins a tres gols, però lluny de mostrar el seu millor nivell, acabant el partit 22-25.

CEACA Tàrrega:  Jennifer García, Maite Caus, Aina Rovira, Laura Vilamajó, Berta Graells, Gemma Casals, Anna Graells, Carla Roig, Glòria Bori, Laura Solé, Sandra Muixí,MariannaTkach, Meritxell Capdevila.

Entrenador /  Delegat:Jaume Rovira, Jesús Vilamajor

C.H.Riudellot de la Selva:Paula Genové, Sandra Gallardo, Sandra Nierga, Neus Bosch, Anna Gomez, Maria Dalfo, Estel PUig, Sandra Portillo, Alba Masferrer, Judit Artacho, Olga Iza.