Crònica del Cap de setmana del Hoquei Patins Club Tàrrega Tàrrega HPC 5 – CP Vilafranca HC 7

Resultat: Tàrrega HPC 5 – CP Vilafranca HC 7

Quan els triomfs no es mesuren en punts. Això és el que va passar el passat dissabte al nostre pavelló. L’equip aleví del Tàrrega HPC s’enfrontava als líders del grup, el CP Vilafranca, i el partit va ser d’aquells que recordarem durant molt de temps.

Tot i l’entitat de l’equip rival, els nostres jugadors ho van donar tot des de bon començament. Des de l’Isaac, que va ser un mur a la porteria, fins a cadascun dels jugadors de pista. Vam jugar com a equip, vam gaudir com a equip i vam triomfar com a equip.

La primera part va ser trepidant: Moltes arribades a porteria, moltes aturades i un resultat ajustat. A falta de 2 minuts pel descans, el resultat encara era de 0 a 1. Tot i l’empat del Nacho, un segon gol del Vilafranca a falta de 50 segons va deixar el marcador parcial en 1 a 2.

A la segona part, més del mateix. Cap dels dos equips va defallir, i tot i que el CP Vilafranca es va avançar per 1 a 3, 2 gols de l’Unai van tornar la igualtat al marcador a falta de 7 minuts pel final. A partir d’aquí, 2 gols més del Vilafranca, amb resposta targarina amb 2 gols més del Nacho, per posar el 5 a 5 al marcador.

El partit va ser una festa de l’hoquei i de l’esport. Pels nostres jugadors i famílies, els 2 darrers gols del CP Vilafranca, gairebé en el darrer minut, van quedar en anècdota. Va ser una derrota, si, però també va ser un triomf. Un triomf que no es mesura en punts. Els aplaudiments finals de les dues aficions, i les rialles de tots els jugadors de tots dos equips són la millor mesura d’aquest triomf.

Tàrrega HPC:

Alineació: Isaac Sala (p), Aleix Sànchez, Marçal Cabestany (c), Unai Lloses, Nacho da Pena, Aleix Lecha, Roger Del Aguila, Albert Torres (baixa)

Entrenadors: Joan Franquesa / Carles Creus