Crònica del CEACA d’Atletisme del cap de setmana

Emesa per Joan Pons, entrenador de la secció d’Atletisme del CEACA Tàrrega

Aquest diumenge 22 de gener el nostre club a participat en la tercera prova puntuable pel circuit lleidatà de cros, que ha tingut lloc a la ciutat, d’Agramunt, i hi ha hagut un total de 21 atletes del nostre club CEACA Tàrrega.

Cal destacar que, respecte el primer cros de la lliga, en aquesta tercera prova els nostres corredors i corredores comencen a millorar les seves marques obtenint millors resultats.

Primerament en la categoria cadet femení, tenim, la nostra corredora Laura Jiménez, l’esforç, la constància i el treball d’aquests mesos comencen a donar fruit i avui ha aconseguit el podi amb 3a posició, l’enhorabona Laura.

Seguidament, pel que fa la categoria Infantil Masculí, ens trobem amb el Nil Llobet, obtenint la 13na posició.

d’altra banda, en l’Infantil Femení, ha corregut la Mireia Santacana, que ha quedat en 7a posició.

En la categoria Aleví Masculí, tenim el Curial Mayora i el Llibert Corbella, que respecte les dos primeres proves puntuables aconsegueixen millorar la marca obtenint respectivament la 11a i la 17 posició.

Tot seguit en la categoria  Benjamí Masculí, ha corregut el Martí Santaengràcia quedant en 24e, el Jordi Turuguet 29è.

pel que fa el Benjamí Femení, tenim tres corredores més, la Íngrid Vilanova obtenint la 9ena posició, la Núria Pané la 7ena. I finalment la Naia Areny, que per mala sort després de passar tota la nit amb febre no ha pogut acabar la cursa, tot i així molt orgullós d’ella, ja que malgrat tot ha tingut les forces de venir i participar en la carrera.

A continuació els nostres corredors més petits de la categoria pre-benjamí Masculí, han corregut: Roger Arrondo quedant  19è, seguidament el Blai Fonoll quedant 18è, el  Adrià Balcells quedant en 13ena posició, per acabar felicitar el Max Vilapensi obtenint la medalla en 4ta posició i el Gerard Marfull que ha obtingut el podi amb 3era posició.

per concloure la categoria de prebenjamí, en el grup femení ha corregut una de les nostres joves promeses l’Alba Espinal, que després d’una gran remuntada ha obtingut el podi en primera posició, l’enhorabona campiona!

Últimament sens estan afegint en la categoria més petita del club, tot i que no entrenen però són els germans petits dels nostres corredors i participen en la categoria de pollets. en aquest cas ens han corregut la Marta Pané, la Judit Balcells, el Sergi Vilanova i Finalment la Tània Areny que ha obtingut la medalla en 4a posició.

I aquest serien els nostres resultats . Tot l’equip esperem que en les properes proves, puguem millorar les marques i aconseguir els objectius que tenim marcats en els pròxims crossos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.