Crònica del CEACA Tàrrega

infantilCrònica infantil:

CEACA Tàrrega 8 – CH Ascó17

Derrota de les Targarines, contra un delsequips més forts de la categoria. Aquest cop cal destacar l’actitud de les jugadores, que sabent-se inferiors, mai van abaixar elsbraços, arribant al descans, amb un prometedor 5-5. A la represa, les visitants van augmentar la pressió amb defensa i van robar moltes pilotes que acabaven en clarscontraatacs. Al final un 8-17 que és moltmeritori, tenint en compte el nivell del rival.

CEACA Tàrrega:Gatnau,Gilabert,Sol,J.Balcells,Ceesay,L.Balcells,Tella,Segui, Gomà,Bonjorn.

CH Ascó: Andreu,Ortega,Melchor,Martinez,Lanceta,Mulet,Gari,Mestres,Escoda,Biset,Sastre,Gonzalez.

 

Crònica cadet:

 

HC Perelló 24-16 CEACA Tàrrega

 

Bon partit del cadet a casa del líder. Partitmolt difícil el que els i esperava al Perelló, un líder que juga bé i a casa és un fortí. Les targarines, tots’ha de dir, els hi van posar força difícil, no van anar en capmoment per davant del marcador peròdurantl’encontre si es van apropar un parell de vegades a 4 i 3 gols, a això va ferdubtar el líder algunmoment. Es va jugar moltmillor la segonapart, ja que el CEACA va fer una defensa 5-1, al final el gran esforçfísicdonat a les poques jugadores que disposaven les targarines, va passar factura i el marcador es va ampliar una mica més.

 

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals, Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

Entrenador / Delegat: David Ramon, Pepe Roca.

 

HC Perelló:Helena Piñol, Angela Muria, Mar Figueres, Júlia Tort, Mª JoseFolguera, Anna Pallarés, IonelaMocanu, DenisaPetronela, Kenia Gonzalvo.

Entrenador / Delegat: Joan Curto.

 

Crònica juvenil:

 

CEACA Tàrrega 19 –  24 Associació Lleida

 

VA ACONSEGUIR LA VICTÒRIA DAVANT EL CEACA 19-24.

 

El partit va començarambmoltaigualtat, tot i que les jugadores targarines no van ser regulars en el seujoc, ambdiversesimprecisionstant en defensa com en atac, aquestfet ,va provocar que les jugadores de l’Associaciópuguessinmantenir un lleugeravantatge al marcador, acabant  amb una diferència de 2 gols, 11-13.

 

La segonapart, va ser moltsemblant, finsalsdarrersminuts, on les visitants van estar moltmésencertades que les locals, acabantimposant-se per 19-24.

En aquestaocasiós’hanintercanviatelspapers respecte a la primera volta, on el CEACA va guanyar al camp de les Lleidatanes.

Com a nota positiva, el Ceacarecuperava la jugadora Anna Soldado després de 9 mesos de lesió.

 

AssociacióLleidatana:Karime Giraldo, Núria Ros, Alina Iona, Pilar Moreno, Arantxa Coll, Carla Roca, Mariona Tarragó, Anna Recasens, Georgiana Elena, Catalina Elena, Nadia Amador.

 

CEACA TÀrrega:Ariadna Cervera, Laura Vilamajó, Aina Rovira, Anna Graells, Sandra Muixí, Anna Soldado, MònicaFarran, Mònica Balagué. Cintia Ferrer.

Entrenador / delegada: Jaume Rovira / Montse Medina

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.