WhatsApp Image 2018-03-24 at 12.11.21Infantil

CEACA tàrrega 7 – 14 La Salle Moncada

Partitmoltintens , i marcador enganyós. Les petites del ceaca van realitzar un bon encontredavant un gran rival. Cal destacar que la primera meitat va ser de les 2 porteres que eren a la pista, tan per una banda com a l’altra, van ferparadesespectaculars, i fruitd’això a la mitjapartanaven 3-3. A la represa les visitants van ser mésefectives i es van endur un partitmoltajustat.

CEACA:Gatnau,Gilabert,Sol,J.Balcells,Ceesay,L.Balcells,Tella,Segui,Goma,Bonjorn.

Crònica Cadet                24-3-18

AEH Les Franqueses  20 – 16 Ceaca Tàrrega

El nou líder de la copa, s’esperava un partit més plàcid, i les targarines se’n van cuidar de que no fos així. Van realitzar un molt bon encontre  i van posar molt nervioses a les locals en moltes fases del partit. L’equip va jugar molt compenetrat i va posar molt difícil la victòria a les Franqueses. Cal destacar la gran defensa targarina que com a anècdota consta que les locals durant 11minuts seguits de la segona meitat no van ser capaces de fer ni un sol gol. Això demostra que s’està treballant molt be la defensa i realment els equips que ens guanyen sempre ho fan amb molt pocs gols. També val a dir que vam rebre 6 exclusions, que equivalen a 12 minuts amb una jugadora menys, si un partit en dura 60´.  Potser un altre partit amb més sort treiem un resultat positiu.

CEACA Tàrrega: Imma Bosch, Júlia Canals,

Elsa Muñoz , Marta Roca, Judit Cervera, Mar Closa, Carla Simó, Clara Pinyol, Berta Riera,Xènia Balcells, Marina Fonoll, Laia Sainz, Júlia Gené,

Entrenador / Delegat; David Ramon, Pepe Roca.

AEH Les Franqueses; Carla Gallego, ThiaradamianaRolon, Laia Redón, Mariona Maselver, Lara Martin, Júlia Pallarés, Danae Sanchez, LLandiaSamblas, Aroa Martinez, Andrea Rubió, Laia Català, Carla Brunat.