Crònica del Hoquei Tàrrega

TÀRREGA-ESPLUGA BENJAMI B (5) – REUS DEPORTIU MIRÓ BENJAMI A (3)

PRIMERA VICTORIA PER AL BENJAMI B.

Inici de la lliga amb tres punts per als jugadors targarins-espluguins.

Partit molt disputat, sobretot a la primera part. Ambdós equips anaven a totes, l’Espluga amb només un canvi, es va avançar en el marcador amb un gol d’Albert, tot seguit Pol segueix sumant amb el segon gol local. Tercer gol d’Aleix que dona una mica de respir a l’Espluga, el Reus també premia , el porter local Nil es va lluir en moltes ocasions. Just després marca el Reus i demana temps, els jugadors dels dos equips estaven força esverats i els tècnics van aprofitar per donar indicacions. Reprès el joc, de nou Aleix amplia la distancia i dona tranquil·litat per tornar a marcar Pol M, resultat a la primera part de 4 a 2.

Segona part una mica més tranquil·la, tot i les oportunitats només es van veure dos gols, un de Albert per l’Espluga i un pel Reus. El partit de tornada tindrà lloc aquest cap de setmana a la pista del Reus Deportiu.

AUGUST VILLAMAYOR COMA AUXILIAR

INFANTIL TÀRREGA HPC (5) – INFANTIL HC ALPICAT B (5)

L’Alpicat va visitar al Tàrrega en el primer partit al pavelló post confinament. El poc públic que va poder assistir va gaudir del partit des del primer minut, ja que als pocs minuts el Tàrrega obria el  marcador.

L’alegria no va durar gaire ja que L’Alpicat de seguida va protagonitzar una il·lusionant remuntada. 1 a 2 va ser el marcador a la mitja part.

La segona va començar com va acabar la primera amb gol del Alpicat, però va ser llavors quan el Tàrrega va protagonitzar la segona remuntada del partit col·locant-se 4 a 3 al marcador.  Però aquí no acabaria tot, ja que el Alpicat en va fer un altra remuntada i es va posar 4 a 5 a 2 minuts d’acabar el partit…. Tot semblava sentenciat quan el Tàrrega va posar el empat al marcador que va ser definitiu, tot i que els dos equips van poder guanyar en sendes ocasions a l’últim minut del partit.

Va ser el primer partit del nou Tàrrega – llista que promet ser un equip lluitador .