Crònica d’hoquei d’aquest passat diumenge 29 de setembre de la categoria Prebenjamí

17812-488513156-1400x1400El passat diumenge el PREBENJAMI de Hoquei Casal Espluga A, va jugar el segon partit de temporada, els equips CH Vila-Seca i HC Espluga, amb el resultat 0-3.
Aquesta vegada van haver de matinar, ja que tocava desplaçar-se fins a Vila-seca, una vegada allí tots a escalfar, cares de son i nervis, tot a punt!
Puntuals començaven el partit a les 9:30h i quan els del CH Vila-seca encara no sabien tret la son, el nostre jugador Albert, ja havia fet el primer gol, amb només mig minut! Encarava la primera part, que completaria l’Aleix i per tancar la primera part un altre gol de l’Albert.
A la Segona part el CH Vila-Seca va començant fort, aconseguint sorprendre el nostre porter Nil, que després realitzaria dues bones parades, però els de HC Espluga van reaccionar ràpidament i amb menys d’un minut igualaven el marcador, obra de l’Aleix que marcaria també els dos gols següents.
A la tercera part tot i els canvis que anaven fent amb la Minerva, el Roger i el Biel durant tot el partit, el cansament es començava a notar, però van saber guanyar-la amb dos gols del Pol i 2 gols de l’Albert amb el resultat total de 0-3.
El pròxim partit serà el diumenge 06/10/2019 a les 11:00h al Pavelló Municipal de l’Espluga.
Alineació: Porter i Capità: Nil, Jugadors: Minerva,