JUGADORS: MINERVA nº 4, ALEIX nº 67, ALBERT nº 69, POL nº 8, ROGER nº 2 I BIEL nº 77.
ENTRENADOR: CARLES CREUS
Gols del partit: Aleix (4), Pol (3), Albert (3), Roger (1) i Biel (1).
Crònica:
El Prebenjamí A
El passat dissabte 15/02/2020, el Prebenjamí Tarreguí-Espluguí, jugava al pavelló municipal de l’Espluga de Francolí i es proclamava campió de la lliga OR categoria Pre-benjamí de la província de Tarragona, amb tots els partits disputats guanyats.
Últim partit de la lliga OR, a casa, amb el Reus Deportiu C, amb els deures fets, amb la tranquil·litat que demanava el nostre Míster, ara sí! el nostre Mestre Carles Creus.
Avui vull que us ho passeu molt bé, no vull que feu molts gols!
Alineació per donar més temps als que van menys rodats i comprensió als que porten més kms!
Comença el partit i la cosa no acaba de rutllar, potser si que els hi hem dit que relax i gaudiu!, no que esperem que el Reus es marqui en pròpia porteria, que no ho farà!
Quines ganes, noi! Això sembla una volta dels autos de xoc!!!
La Minerva que hi va i lluita i no para, sembla que sigui l’única que té ganes de jugar de valent!
Calla que arrenca el pistolero! Hi va, hi va! I cap a dins a la saca, el primer ja és aquí! Molt bé Albert, dedicació, xoc d’estics amb els companys, i respiració profunda de tots, i quan dic de tots vol dir de TOTS!
Però el Reus veu la tranquil·litat dels nostres i aprofita un contraatac, marxa d’un de dos…
Ai ai ai! s’escapa el Reus i gol! Empat 1 a 1.
Ui, ui, ui!
Vinga Nil! Som-mi equip, ànims!
L’Aleix i el Pol a la banqueta miren i animen els seus companys, esperant el seu canvi per poder sortir al camp i fer de les seves.
Comença el ball a la banqueta, surt l’Aleix, entra l’Albert, surt el Pol, entra el Roger, sembla que avui no hi ha manera, no acabem de posar-nos dins el partit.
Jugada que arrenca al nostre camp amb el Pol i ell solet després de marejar la perdiu, i buscar el forat col·loca la bola al fons de la porteria amb un gran xut ras a terra, aconseguint el resultat final de 2-1 en aquesta 1 part del partit.
Comença la segona part, el Reus ha vist que poden treure algun puntet i pressionen de valent!
A dins el Biel i la Minerva junt amb els seus companys no paren de tallar contraatacs del Reus i d’intentar crear perill, sense gaire encert.
Això és, un puja i baixa constant! Però després d’alguns canvis, apareix el Pol i Gol!
El segon del Pol, pinta que no serà l’últim que farà avui, ja sabem que quan si posa, al loro!
L’Aleix, ho intenta una vegada darrere l’altra, però noi! Avui no hi ha manera.
És el mateix que els hi passa al Reus quan aconsegueixen arribar a la nostra porteria, es troben al súper Nil, que els espera i els hi para tot!
Una maneta! Una cameta! Ara amb l’estic! Ara m’aixeco! Uf quin recital!
El Guti no es conforma mai, no n’hi ha mai prou!
No es pot parlar! Acaba marcant dos gols seguits en menys d’un minut, l’últim a dos segons d’acabar la segona part! I amb un gran xut marca de la casa, d’aquells amb càmera lenta!
Tercera i última part, la cosa fluixeta però passant amb aprovat justet!
Artilleria al camp i ganes de fer coses, sobretot de fer gols (ja no recorden el que els ha dit el míster) total és l’últim partit d’aquesta lliga, hi ha dit que ens ho passem bé, no?, doncs fem-ho!
El Roger lluita, vol aconseguir parar al Reus i ajudar a l’equip a fer jugades, molt bé Rugi!
Tots cap amunt, contraatac del Reus i Gol! Tot no es pot parar, súper Nil?
El Reus no va ni poder celebrar el gol que l’Albert amb l’estic carregat dispara la bola i en 12 segons els hi torna el Gol!, però això només havia començat, va el Biel i al minut 6:00, xuta aquesta vegada si!, de cullera i Golazo del mosso de casa!
Res mig minut! i l’Albert que hi torna i el Roger que aconsegueix pujar el 5 a 1 al marcador, fantàstic, però calla! Calla! Que l’Aleix i el Pol encara no en tenen prou!
No pot ser, contraatac del Reus que no es rendeix, falta i màxima pena, penal!
Super Nil cara a cara amb el jugador del Reus i parada, sí, sí, sí el p… amo!
Final de la tercera part 7-1, no ser si han gaudit del partit, però fer-li cas al Carles!
Agrair a la reportera del SH Casal l’Espluga, les fotografies i els vídeos realitzats durant l’últim partit.
Estan i estem molt contents de la gran família que estem fent i això es nota al camp i fora d’ell.
Només deixeu-me recordar, avui sí que som CAMPIONS!!!!