RESULTAT: REUS DEPORTIU (A) – HOQUEI CASAL L’ESPLUGA (A) 1-3 (Resultat global).
JUGADORS: MINERVA, ALBERT, POL, BIEL i, ALEIX Capità de l’equip.
1part: 0-2
2part: 0-1
3part: 3-3
Crònica:
El pre-benjamí A, aconsegueix la víctòria a Reus i es situa primer de la classificació general.
El passat dissabte 02/11/19, el Pre-benjami Tarreguí-Espluguí, jugava al camp del Reus Deportiu.
Partit important pels nostres jugadors, ja que ens emfrontavem amb el rival més directe a la classificació, els nostres van estar molt atents i als pocs minuts de començar la primera part, l’Aleix donava l’alegria fent el primer gol, el seguiria el Pol sentenciant aquesta part.
Calia lluitar i intentar guanyar, era possible!
El Pol no es trovaba bé, pero les ganes de guanyar van fer que sortís a la segona part i quan ja creiem que empatariem va fer un gol, que va fer alçar la graderia, IMPRESSIONANT!
Amb la feina feta, vam utilitzar l’únic canvi que teniem i va sortir al camp la Minerva per ajudar al Biel a la defensa. L’Albert i l’Aleix ara tu ara jo, ho provaven pero el gol no arribava, el Reus ferit pero no donava res per perdut, va fer tres gols seguits que semblaven dificils d’igualar, però pel nostre equip no hi ha reptes, no es rendeixen i lluiten fins al final! L’Aleix va fer tres gols amb 2 minuts que igualaven el resultat i encara vam intentar sense encert, guanyar aquesta part.
Destacar que el Nil a la porteria no va tenir descans i va fer un gran partit ajudant a l’equip a guanyar.
Per cert tenim una afició que allí on va TRIOMFA, ho d’on tot com el nostre equip, felicitats a tots família i seguiu així campions!!!
Propera parada el diumenge 10 de Novembre a les 11:00h al pavelló Municipal de l’Espluga de Francolí, us hi esperem a totes!