RESULTAT: HOQUEI CASAL L’ESPLUGA (A) 3 – CE VENDRELL (A) 0 (Resultat global).
JUGADORS: MINERVA, ALEIX, ALBERT, ROGER, POL, i BIEL, Capità de l’equip.
ENTRENADOR: CARLES CREUS
Gols del partit: Aleix (4), Albert(3), Roger(3), Pol(3), Minerva(1), Biel(1)

Crònica:
El pre-benjamí A no falla i segueix IMPARABLE, segueix sense perdre ni una sola part de tots els partits realitzats!
El passat diumenge 27/10/19, el Pre-benjami Tarreguí-Espluguí, jugava a casa.
El partit va començar amb un minut de silenci per les víctimes dels aiguats.
Els nostres estaven amb moltes ganes, la setmana passada havíem descansat!
Al minut de començar ja havíem marcat el primer gol, i al final de la primera part el marcador era de 5-0, impressionant. A la segona 4-0 i a la tercera part 6-0.
Tres parts guanyades per part de HC Espluga van fer que el Vendrell no sapigués que fer per parar els nostres i en prou feines arribaven a porteria, i quan ho feien es trobaven al Nil que ho parava tot!, els nostres es passaven la pilota i feien joc d’equip, teva meva i gol! Van oferir un bon joc organitzat i estructurat on tots els assistents que animaven a la graderia van poder gaudir del partit.
Partit que suma per poder estar segons a la classificació general amb un partit menys jugat.
Volem dedicar la victòria al poble desprès de la riuada
(LA NATURALESA ENS HA MOSTRAT LA SEVA FORÇA I LA GENT TAMBÉ).
Propera parada el dissabte 02 de Novembre a les 16:15h al pavelló del Reus Deportiu A.

Crònica HPC Prebenjamí B – Seu d’Urgell
Primer partit guanyat.
Hem dominat durant totes les tres parts anant per davant de marcador sempre.
Avui l’equip a demostrat un gran compenetració i  unitat .
Veien l’avantatge en el marcador i un molt bon paper de tots els jugadors, cadascú ha pogut fer un gol.
Cal destacar també el paper del nostre porter, molt constat.