Crònica setmanal Tàrrega Hoquei Patins

17847-1276354837-1400x1400Tercer partit de la temporada: Hoquei Casal L’Espluga (A) – CP Calafell (A). Temporada 2019-2020, diumenge 06/10/2019 a les 11:00h, al Pavelló Municipal d’Esports de L’Espluga de Francolí.
El passat diumenge el PREBENJAMI de Hoquei Casal Espluga (A), va jugar el tercer partit de la temporada contra el CP Calafell (A), amb el resultat 3-0.
Tocava jugar a casa i l’afició no va fallar! Pares, mares, germans, avis, preparats per animar el nostre equip.
Aquesta vegada els jugadors anàven vestits amb la segona equipació del club. El partit va començar igualat, diferents oportunitats, el porter del Calafell ho parava tot, i el Nil(el nostre porter) va parar un penalt, quan només es portava jugat 2 minuts de la primera part, a partir del minut 5, van començar arribar els gols, l’Aleix va obrir el marcador seguit de l’Albert.
A la segona part els nostres agafaven confiança i l’Albert marcava el primer amb menys de mig minut de començar-la, el seguirien el Roger i l’Aleix.
Pot semblar fàcil però el porter del Calafell tapava la porteria molt bé, i els jugadors ho provaven i provaven, fins i tot el Biel va poder xutar dues vegades a porteria, pero no hi havia manera.
A la tercera part el marcador estava 3-2, el Pol havia fet els tres primers i el Nil a la porteria ho parava tot, amb l’ajuda de la Minerva que recuperava pilotes (alguna amb la cuixa i tot) tota una campiona! això ajudava a l’equip a poder acabar la tercera i última part amb el resultat de 6-2.
El pròxim partit serà el dissabte 12/10/2019 a les 16:30h al Pavelló d’Amposta.
Alineació: Porter i Capità: Nil, Jugadors: Minerva, Aleix, Albert, Pol, Biel, Roger
Gols del Partit: Aleix (6), Albert (3), Pol (3), Roger(1).