Crònica Tàrrega Hoquei Patins Club, 02/03/04 de Febrer 2018

INICIACIO 02-03-2018 INICIACIO 02-03-2018_6Benjamí  Tàrrega HPC A (7) – Tàrrega HPC B (9)

El passat divendres 2 vam tenir el derbi entre els dos equips benjamins del Tàrrega HPC; va ser un partit lluitat i emocionant com tot bon derbi. El Benjamí B, que el formen els benjamins de primer any, va sortir concentrats i amb rapidesa de joc, mentre que el Benjamí A no acabava de mostrar el seu millor joc, fet que va portar a una merescuda victòria del Benjamí B.
Felicitats per la victòria i a tots pel bon joc i companyerisme!
Jugadors Tàrrega A : Denis Moram, Joel Balagué, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torne, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Tàrrega B : Isaac Sala, Lluis Tomas, Berta Tomas, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aleix Sanchez, Edgar Ramon, Arnau Perello

Tècnic: Ivan Minguell

Iniciació  HC Alpicat (1) – Tàrrega HPC (2)

Aquest passat dissabte 03 de febrer es va jugar la quinzena jornada fora de casa contra HC Alpicat Lleida amb una victòria dels nostres petits de la lliga.

Amb un total de dues parts guanyades i amb el resultat de 0-3, 6-2 i 2-5 el Tàrrega HPC va demostrar la capacitat de guanyar un partit que estava empatat i on la victòria es feia molt costa amunt.

El partit va començar amb força autoritat en el terreny de joc però una segona part nefasta va fer que tots dubtéssim de les nostres possibilitats d’una victòria final.

Joc desordenat amb alts i baixos constants van ser la tònica més freqüent que es va poder observar en el total dels 30 minuts de joc. Quan el Tàrrega HPC estava més fort que mai baixava el ritme i l’Alpicat semblava que dominava amb autoritat. Degoteig costant de canvis de ritme per part dels dos equips.

Un partit més al sac que ens consolida en les primeres posicions de la lliga.

Pròxima parada dissabte 17 de febrer contra l’Andorra HC.

Jugadors Alpicat : Adria Giro, Jan Daniel, Javier Coloma, Maxim Rota, Biel Cos, Alex Pijuan, Arnau Pelaez

Tècnic: Jordi Sempere

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Pau del Àguila – Roger Porta – Enric Balagué

Tècnic: Joan Tomàs

Infantil  Tàrrega HPC (8) – Andorra HC B (1)

Dissabte, el Tàrrega HPC va rebre la visita del CH Andorra. Partit sense incidències. El Tàrrega aconseguia la seva primera victòria d’aquesta segona volta.

L’equip local, que no semblava el mateix que en els últims partits, aviat s’avançà al marcador, dominant amb molta comoditat tot el primer temps, arribant al descans amb un 6-0.

A la represa, els targarins van continuar amb la mateixa tònica, sense donar cap opció als andorrans, que tot i que ho van intentar, no trobaven la manera d’arribar a porteria.

Jugadors Tàrrega: Laia Pages, Alexandru Danie, Roc Viladot, Pol Cabestany, Jordi Perez, Gerard Catalan, Joan Franquesa

Tècnic: David Parra

Jugadors Andorra : Martí Bertran, Gerard Drets, Ferran Buen, Lara Saumell, Roc Caralps

Tècnic: Nil Castellví