CRÒNICA TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 03-11-2018 – Jornada 7

BENJAMINS 05-10-2018 BENJAMINS 05-10-2018_1Iniciació   Tàrrega HPC (3) – HC Alpicat (0)

Partit de tràmit és el que es va viure el passat dissabte dia 03 al pavelló del Tàrrega HPC contra HC Alpicat B.

Matx controlat des de principi a fi pels nostres jugadors targarins, amb un excel·lent joc d’equip especialment en els primers 10 minuts.

Les continues passades entre davanters i defenses van fer que un HC Alpicat B és veies superat en tot moment pel rival i això va fer que el gols pugessin al marcador amb facilitat.

Els jugadors de l’Alpicat B és van veure obligats en varies ocasions a tirar la tovallola en veure la superioritat de joc dels nostres petits de la lliga.

Només queda felicitar entrenadors i jugadors per aquesta progressió considerable que veiem setmana darrera setmana.

Partit que serveix per continuar en els primers llocs de la classificació i aspirar clarament al títol de lliga.

Jugadors Tàrrega : Nil Graells, Albert Clop, Aleix Gutiérrez,  Mario Lleyda, Roger Porta

Tècnic: Alexandru Danie

Jugadors Alpicat: Raquel Rosell, Adrià Camara, Arnau Olivares, Maria Vivanicos, Arnau López, Lucas Catan

Tècnic: Rubén Rosell

Benjamíns  Tàrrega HPC (11) – HC Alpicat B (1)

Un altre bon partit dels benjamins del Tàrrega, en el que des de bon inici van marcar les diferències amb un Alpicat que pràcticament no va inquietar la porteria de l’Isaac. Tot i que els primers 5 minuts el partit és va mostrar igualat, en tan sols dos minuts, del 10 al 8, el conjunt targarí va anotar 4 gols, que van posar el 4-0 amb el que es va arribar a la mitja part.

A la segona meitat, la tònica va ser la mateixa, i els taronges van seguir ampliant el marcador, amb un joc coral que es va traduïr en un marcador final amb gols per pràcticament tots els judadors: 4 pel Marçal, 3 per l’Unai i l’Aleix Sànchez i 2 pel Nacho. Tots ben acompanyats per l’Isaac, que amb un parell de bones intervencions, va mantenir la porteria a zero fins al darrer segon del partit, quan l’Alpicat va anotar el gol de l’honor que va deixar el 12-1 final.

Setena jornada del campionat, que deixa els de l’Urgell amb  4 victòries, 2 empats i una única derrota, i amb un total de 14 punts que els mantenen a la part alta de la taula.

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aleix Sanchez, Nacho Da Pena, Aleix Lecha

Tècnic: David Parra

Jugadors Alpica :  Pau Diaz, Artur Olmedo, Hector Calderòn, Daniel Llavero, Roger Peiron, Pol Pelaez

Tècnic: Alberto Pelaez