Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 10/11/12 de novembre de 2017

1   Tàrrega HPC (5) – CH Juneda A (3)

El passat cap de setmana els alevins mixtes del Tàrrega van jugar a casa molt puntualment el divendres al vespre contra el Club Hoquei Juneda. En el primer minut, el Tàrrega ja va encetar el marcador amb dos gols a favor, tot i que després l’equip local es va confiar massa i va jugar de manera força des coordinada. Tot i això el Juneda no va poder encetar el marcador durant la primera part. La segona part va ésser molt més renyida, encertant gols per part d’ambdós equips, tot i que va ésser un partit amb poca tècnica i sense seguir una clara estratègia per cap dels equips. Al final, el Tàrrega va anotar-se els punts a favor per la seva victòria.

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Martí Castaño, Marc Farràs, Oriol Selva, Mariona Cabestany, Pau Franquesa, Alba Segarra, Aina Minguell, Laia Pages

Tècnic: David Parra

Jugadors Juneda: Guillermo Esquinas, Alvar Mongrell, Biel Farran, Eduard Nerín, Marc Barrau, Alex Plaza, Magi Prats

Tècnic: Carles Fillat

Benjamí A  Tàrrega HPC (6) – HC Alpicat CP (0)

Inici d’un partit molt intens, els dos equips han començat jugant amb molta rapidesa, jugades d’atac i bones defenses fins que el Tàrrega ha estrenat el marcador (1-0 Oriol Valentines) al minut 9.
A partir d’aquest gol l’Alpicat ha anat perdent agilitat fet que ha aprofitat el Tàrrega que ha augmentat el marcador (2-0 Oriol Valentines) i abans de finalitzar la primera part han tornat a marcar (3-0 Joel Balagué).
La segona part ha sigut una continuïtat de la primera, demostrant la superioritat del Tàrrega (4-0 Marc Valentines), seguidament (5-0 Martín Plamenov) i (6-0 Joel Balagué) pocs minuts abans de finalitzar el partit.

Jugadors Tàrrega: Denis Moram, Marc Valentines, Joel Balagué, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Alpicat : Hugo Graviotto, Magi Trepat, Olau Queral, Eric Torner, Pol Pelaez, Adriá Jové, Joana Folch, Ayla Farreres

Tècnic: Jordi Cervello

Infantil  Tàrrega HPC (4) – CH Juneda B (7)

El Tàrrega HPC es va enfrontar dissabte al CH Juneda B. Tot i que el CH Juneda sempre és un rival molt difícil, aquesta vegada els de Tàrrega van saber plantar cara.

El Tàrrega, amb una defensa molt sòlida no es volien deixar sorprendre, els de Juneda, en canvi, van tenir moltes dificultats per obrir el marcador.

Tot i així el Juneda molt més encertat en atac va arribar al descans amb un resultat de 1-5. Al segon temps, els dos equips, que fins aleshores ens oferien molt bon partit, continuaren amb la mateixa tònica. El Juneda continuà dominant en el resultat, però els Targarins en cap moment van tirar la tovallola.

Encara que el Juneda fos superior, els locals van estar a l’alçada. Cal dir que tots els jugadors oferiren un joc d’un gran nivell i amb molta esportivitat.

Jugadors Tàrrega: Laia Pages, Alexandru Danie, Oriol Selva, Pol Cabestany, Jordi Perez, Gerard Catalan, Pau Franquesa, Otniel Lloses

Tècnic: Marc Pages

Jugadors Juneda : Jordi Lahuerta, Pau Santandreu, Alex Romeu, Pol Torrent, Albert Llobera, Pau Cornudella, Joel Mateus, Pau Berent

Tècnic: Lluis Rodero

Benjamí B  Tàrrega HPC (8) – Alcañiz CP (0)

Aquest dissabte el nostre equip Benjamí  B del Tàrrega Hoquei  Patins Club ha jugat a casa contra el Benjamí del Alcañiz.

La primera part es va jugar amb molta dinàmica i eficàcia per part de l’equip local, deixant el marcador amb 5 gols a favor.

En la segona  part, tot i que l’Alcañiz  defensava força, els de l’Urgell no s’han desconcertat i han aconseguit també la victòria amb 3 gols més.

Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!

Jugadors Tàrrega: Isaac Sala, Lluis Tomas, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aleix Sánchez, Edgar Ramon

Tècnic: Ivan Minguell