Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 10/11 de Febrer 2018

BENJAMI B 02-11-2018Benjamí  Tàrrega HPC B (1) – CH Juneda D (9)

Aquest divendres el nostre equip Benjamí B del Tàrrega Hoquei Patins ha jugat a casa contra el Juneda D.

Els nostres jugadors han demostrat  una vegada més que saben treballar en equip, i han sortit al camp amb moltes ganes, donant-ho tot i fent un molt bon partit.

Això ha fet que, en els primers minuts de la primera part, els del Tàrrega hagin pogut marcar el primer gol, però abans d’acabar el primer temps, el Juneda ha donat el tomb al marcador.

A la segona part, tot i les moltíssimes ganes dels jugadors targarins, un Juneda molt superior en joc, ha fet 7 gols més, deixant el marcador en 1 a 9.

Tres, dos , un, … Tàrrega amunt !!!
Jugadors Tàrrega B : Isaac Sala, Lluis Tomas, Berta Tomas, Marçal Cabestany, Unai Lloses, Aleix Sanchez, Edgar Ramon, Arnau Perello

Tècnic: Ivan Minguell

Jugadors Juneda : Eloi Gaset, Roger Cami, Alvar Mongrell, Abril Marimón, Alex Creus, Biel Llanes, Magi Prats

Tècnic: Ramon Capdevila

Infantil  HC Castellar A (5) – Tàrrega HPC (4)

Aquest dissabte els de Tàrrega s’han desplaçat a Castellar del Vallès.
Tots 2 equips han sortit a la pista amb força ganes…amb molt bon joc i ocasions de gol i així a donat el marcador a la 1era. Part amb un resultat de 3 a 2.  A la 2ona. Part el tarannà dels 2 equips ha sigut el mateix, amb grans actuacions del nostre porter Otniel i la gran defensa el partit a anava donant resultats…remuntant un resultat de 4 a 2 fins acabar el partit amb final de 5 a 4.

Jugadors Castellar : Xavi Ramiro, Guillem Cuadrat, Jordi Abac, Oriol Alba, Javier Ruiz, Adria Casas, Jofre Pastor

Tècnic: Alfred Marzo

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Alexandru Danie, Roc Viladot, Oriol Selva, Jordi Perez, Gerard Catalan, Joan Franquesa

Tècnic: Mar Pages