CRÒNICA TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 13-10-2018 – Jornada 4

ALEVINS 13-10-2018_11Iniciació   Tàrrega HPC (3) – Lleida Llista B (0)

Continua la ratxa golejadora dels nostres petits de la lliga per posar-se en el primer lloc de la classificació.

El passat dissabte dia 13 el grup d’Iniciació del Tàrrega HPC va obtenir una claríssima victòria davant del Lleida Llista B al guanyar totes les tres parts del partit.

Des de el primer minut fins a l’últim, el nostres petits es van mostrar molt segurs  en el camp, i això va fer que els gols pugessin al marcador amb molta rapidesa.

El joc amb bloc i les nombroses passades entre el jugadors van fer que els membres del Lleida Llista B no tinguessin pràcticament cap opció de guanyar el partit.

Aquesta progressió que s’observa en el joc és fruit d’un entrenament constant i treballat on també cal destacar l’entesa que tenen tots els jugadors entre ells.

Cal continuar treballant per continuar en els primers llocs de la classificació  i no decaure d’aquesta solidesa com a grup que tan els caracteritza.

Pròxima parada dia 20 d’octubre contra el CH Juneda B.

Jugadors Tàrrega : Nil Graells, Albert Clop, Aleix Gutiérrez, Pau del Águila, Mario Lleyda, Roger Porta

Tècnic: Alexandru Danie

Jugadors Lleida: Gerard Sanmati, Elna Forns, Oriol Alcantara, Nil Fernandez, Alex Garcia, Jan Pasanau, Anna Ribes

Tècnic: Armando Sanchez

Prebenjamí  Tàrrega HPC (0) – Lleida Llista B (3)

L’equip de Lleida ha visitat a un Tàrrega completament concentrat i amb ganes de jugar bé i de guanyar.
L’entrenament intens de la setmana i l’estratègia de l’entrenador donada la visita d,un equip dificil, no van suficients per fer front al partit. El rival es va trobar còmode i els nostres jugadors no van poder evitar la  alvictoria del Lleida.
Amb tot, els jugadors i el nostre porter ho van donar tot i aixó els modyra que perdre també ensenya a fer equip.
Vinga nois a per el següent!!!
TRES,DOS, UN TÀRREGA AMUNT!!!

Jugadors Tàrrega: Enric Balagué, Nil Graells, Albert Clop, Aleix Lecha, Aleix Gutierrez, Malick Thioub, Roger del Aguila, Hugo Burgos

Tècnic: Alexandru Danie – Pol Cabestany

Jugadors Lleida :  Alguer Gardeñes, Pau Tejedor, Hugo Cano, Èric Pérez, Aniol Moral, Daniel Perez

Tècnic: Joaquim Fliquete

Aleví  Tàrrega HPC (6) – CH Juneda (4)
Els alevins del Tàrrega HPC ja conten els seus patits per victòries però tot i els bons resultats el millor son les bones sensacions que deixa aquest equip .

El joc en equip les múltiples passades , la bona col·locació i la pressió en defensa fan que al final de cada partit a mes de la Victòria ens deixa molt bones sensacions i un joc espectacular.

Tot i que aquesta vegada els del Juneda van sorprendre amb un gol molt matiner els jugadors del Tàrrega van saber reaccionar i al final de la primera part ja anaven guanyant per 3-2 .

La segona part a estat dominada en tot moment pels del Tàrrega , amb alguns petits errors en defensa que a la fi del partit  han deixat un resultat final de 6-4 .

Jugadors Tàrrega:Denis Moram, Pau Franquesa, Nil Tomas, Martin Plamenov, Jordi Folguera,Eloi Cervera, Mariona Cabestany

Tècnic: David Parra

Jugadors Juneda : Guillermo Esquinas, Juan Gelonch, Biel Farran, Eduard Nerín, Marc Barrau, Marc Mateu, Arnau Porta

Tècnic: Felix Mateu