Crónica Tàrrega Hoquei Patins Club 13/14 de Gener 2018

hoqueiIniciació  Tàrrega HPC (2) – Lleida Llista ICG A (1)

El passat dissabte dia 13 el nostre equip targarí d’iniciació va obtenir la victòria jugant a casa contra el Lleida Llista A. La 12ª jornada va començar amb força intensitat per part dels dos equips, que ben aviat van obrir el marcador.

La primera part va acabar amb el resultat de 2-1. La segona part el Lleida va treure les seves forces i va deixar els nostres jugadors sense alè amb un resultat de 0-3. La tercera part va ser molt intensa per part dels dos equips i el Tàrrega va treure totes les seves forces obtenint la victòria d’un 5-3.

Partit excel·lent per continuar a les primeres posicions de la classificació.

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Pau del Àguila – Roger Porta – Enric Balagué

Tècnic: Joan Tomàs

Jugadors Lleida Llista A : Roger Rodríguez, Xavier Cano, Pau Cortijo, Otello Giné, Marc Pasanau, Bruno Cholbi

Tècnic: Bruno Di Benedetto

Benjamí A  CH Juneda A (8) – Tàrrega HPC A (3)

Aquest dissabte el Tàrrega HP ha visitat al Juneda. Es tractava d’un rival fort, ordenat amb el seu joc i que es fa fort jugant a casa. Per contra els del Tàrrega encara no han acabat d’agafar el ritme després de les festes de Nadal i els hi costa entrar al partit i jugar precís. Així, en la primera part el domini ha estat clar pel Juneda mante que al final de la segona part el Tàrrega ha reaccionat però ja no ha estat suficient.

Jugadors Juneda : Lluc Solé, Pau David Tarazaga, Isaac Martinez, Andreu Andres, Marc Mateu, Arnau Porta, Joel Milà

Tècnic: Roger Cornudella

Jugadors Tàrrega: Denis Moram, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torné, Eloi Cervera, Joel Balagué

Tècnic: Carles Creus

Alevins  SFERIC (4) – Tàrrega HPC  (3)

El passat diumenge dia 14, els jugadors alevins del Tàrrega es van desplaçar a Terrassa per jugar el primer partit de l’any i de la segona fase.

El partit va començar amb un gol matiner de l’Sferic  que el va empatar l’Oriol Selva a 2 minuts pel descans. La segona part va començar molt igualada, on l’Sferic es va posar per davant en el marcador amb el 3-1. Més tard, el Tàrrega va reduir distàncies amb el 3-2, i l’Sferic va respondre amb un altre gol. A falta d’un minut pel final el Tàrrega va marcar un gol que els tornava a posar en el partit, ho van intentar però no va ser possible aconseguir l’empat en un partit molt disputat on cal destacar la bona actuació del porter Otniel i el hat-trick de l’Oriol Selva.

Jugadors Sferic  : Alejandro Magdaleno, Ingrid Mariscal, Pau Garriga, Natalia Crespo, Ignacio Hortal, Isaac Temporal

Tècnic: Erika Ghirardello

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses (P), Oriol Selav (3), Pau Tomàs, Nil Tomàs, Aina Minguell, Pau Franquesa, Martí Castaño.

Tècnic: David Parra