Crònica TÀRREGA HOQUEI PATINS CLUB 16/17 de Febrer 2018

Alevins Benjami A INICIACIO 02-17-2018 INICIACIO 02-17-2018_3Benjamí  Tàrrega HPC A (4) – CH Juneda B (5)

Els del Tàrrega han començat el partit poc concentrats fet que els del Juneda han aprofitat per avançar-se amb el marcador.

Mica a mica els de casa han despertat però els del Juneda seguien essent més ràpids i gràcies al porter del HPCT, Denis Moram, el marcador no s’ha distanciat més. Com ja està passant en els últims partits, els de casa han entrat de ple en el partit en els últims minuts de joc però no ha estat suficient per capgirar el marcador.

Jugadors Tàrrega A : Denis Moram, Marc Valentines, Oriol Valentines, Joel Balagué, Martin Plamenov, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torne, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Juneda : Joel Cardil, Xavier Romeu, Mireia Coll, Iker Becerra, Biel Viladrich, Joel Milà, Jan Berent

Tècnic: Lluis Rodero

Aleví  PHC Sant Cugat C (4) – Tàrrega HPC (0)

El passat divendres dia 16 de febrer els alevins del Tàrrega es van tenir que desplaçar a Sant Cugat del Vallès.

Va començar sent un partit força igualat, que semblava que anava al descans amb el 0-0, però a un minut del descans el Tàrrega va fer dues errades que el rival les va aprofitar i va marcar el 2-0.

La segona part van ser corredisses amunt i avall i el Sant Cugat es va distanciar més en el marcador. Tot i que el Tàrrega també va tenir oportunitats per marcar algun gol, però semblava que la pilota no volia entrar, però no van llençar la tovallola. Han continuat intentant-ho..però la gran actuació de la defensa i el porter del Sant Cugat els ho han impedit…

Jugadors Sant Cugat : Gerard Flores, Oriol Añols, Adrià Carceles, Teo Arques, Sergi Costa, Maria Just, Pablo Rodriguez, Xavier Sastrada

Tècnic: Oscar Gonzalez

Jugadors Tàrrega: Otniel Lloses, Marc Farras, Pau Tomas, Oriol Selva, Pau Franquesa, Aina Minguell

Tècnic: David Parra

Iniciació  Tàrrega HPC (1) – Andorra HC (2)

Aquest passat dissabte 17 de febrer es va jugar la setzena jornada a casa contra l’Andorra HC amb una derrota dels nostres petits de la lliga.

Amb un total de dues parts guanyades per part de l’Andorra i amb el resultat de 0-1, 0-3 i 2-0, el Tàrrega HPC va demostrar, tot i jugant amb un jugador menys, molta actitud i moltes ganes d’endur-se la victòria.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels nostres petits, amb continues pujades i baixades de punta a punta del camp. Aquest desgast extra degut a la inferioritat numèrica de jugadors ens va passar factura en el segon temps.

Tot i així el ànims no van decaure i el tercer temps va ser favorable al nostre marcador. Dos gols finals van fer que la derrota no fos tan dolorosa.

Falta de joc en equip i moltes individualitats van ser la tònica més freqüent dels nostres jugadors al llarg de tot el partit.

Molta feina tindran els nostres entrenadors per solucionar aquest problema.

Pròxima parada dissabte 24 de febrer contra el CH Juneda A.

Jugadors Tàrrega: Nil Graells, Albert Clop, Malick, Enric Balaguè

Tècnics: Joan Tomàs i Pol Cabestany