Crònica Tàrrega Hoquei Patins Club 20/21 de gener

BENJAMI A 01-20-2018_1 INICIACIO 01-21-2018_2 INICIACIO 01-21-2018_3 INICIACIO 01-21-2018_4 INICIACIO 01-21-2018_3 - copia BENJAMI A 01-20-2018 - copia INICIACIO 01-21-2018_1 - copiaIniciació  CH Vila-sana (1) – Tàrrega HPC (3)

El diumenge el nostre equip targarí d’iniciació va obtenir una altra victòria jugant a contra Vila-sana.

La jornada va començar amb força intensitat per part dels nostres tot i que l’equip contrari no es va quedar enrere, primera part 1-4.

La segona part el Vila-sana va sortir amb les piles ben carregades i es va nota que els nostres jugadors s’havien acomodat massa, acabant amb un 1-1.

Gràcies al nostre entrenador Pol que els va motivar moltíssim, van sortir a la segona part a per totes, amb una grans davanters i una gran defensa els nostres jugadors van guanyar amb un 1-5.

Va ser un partit molt viu en tot moment.

Jugadors Vila-sana : Julià Solsona, Marc Cervelló, Ares Molins, Julia Martorell

Tècnic: Jordi Capdevila

Jugadors Tàrrega: Nil Graells – Albert Clop – Aleix Gutiérrez –Pau del Àguila – Roger Porta – Enric Balagué

Tècnic: Pol

Benjamí A  Tàrrega HPC  (5) – CH Mollerussa Previntegral (4)

Aquest dissabte ens ha visitat un dels equips forts de la categoria; el CH Mollerussa que ocupa la segona posició. Els de casa han sortit concentrats i relaxats, amb ganes de disfrutar jugant i de guanyar, fet que a permés avançar-se amb el marcador. El Mollerussa ha apretat per reduir distàncies però el bon joc de tot l’equip del HPC s’ha imposat, anant per davant del marcador durant tot el partit.

Felicitats pel bon joc i per la victòria!

Gols pel Tàrrega: 3 Eloi Cervera, 1 Martin Lamento, 1 Jordi Folguera

Jugadors Tàrrega: Denis Morma, Joan Balagué, Martin Lamento, Jordi Folguera, Quim Folguera, Marc Torné, Eloi Cervera

Tècnic: Carles Creus

Jugadors Mollerussa : Josep Ramon Vilamajor, Unai Zamorano, Jonatan Torres, Marcel Resolta, Ot Gregori, Adrià Casot, Isaac Carrera

Tècnic: Marc Aboni-la

Infantil  Tàrrega HPC (6) – HC Montbui (8)

Dissabte, el Tàrrega HPC va rebre la visita del CH Montbui. Aquest és el segon enfrontament de la segona lligueta que s’acaba d’encetar.

Va ser un partit molt igualat, on tots dos equips jugaven de tu a tu, tot i que van ser els de Tàrrega que s’avançaren en el marcador. Els de Montbui no es van deixar sorprendre, les anades i vingudes eren constants per part dels dos equips i s’arribà al descans amb un resultat molt igualat de 3-3.

A la represa, es va seguir més o menys amb la mateixa tònica, no fou fins a poc de quatre minuts amb un ajustat 5-5 que l’equip visitant va estar més encertat cara a porta i amplià distàncies. Els targarins ho van intentar fins al final, però no va poder ser perquè l’equip  de l’Anoia amb un 6-8 s’endugués el partit.

Jugadors Tàrrega: Alexandra Tania, Oriol Selva, Pol Cabestany, Jordi Pérez, Gerard Catalan, Joan Franquesa, Utiel Lloses, Roc Vila dot, Laia Bages

Jugadors Montbui : Marc Serra, Guillem Ribas, Arnau Bosch, Pere Subirana, Alex Molleró, Pau Bars

Tècnic: Bernat Perelló